Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Mihai Huzău, discuții cu reprezentanții PNR pe tema Master Planului

Candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, a participat astăzi, sâmbătă, 5 august, la o discuție cu reprezentanții PNR pe tema Master Planului: ,,Am avut astăzi o primă discuție constructivă”, spune Mihai Huzău.

,,Mă bucur că s-au arătat deschiși la ideea mea de MasterPlan, astfel că am discutat despre direcțiile semnalate de aceștia: curățenia orașului, absorbția de Fonduri Europene, siguranța cetățeanului, infrastructură și urbanism.

Sunt încrezător că aceste întâlniri ne vor ajuta să înțelegem mai bine cum să prioritizăm problemele sătmărenilor și cum să acționăm eficient, totul în folosul comunității. Urmează întâlnirile cu Pro România, ALDE, PCM și PSD”, a declarat Mihai Huzău.

Din partea PMP au participat Mihai Huzău – candidat la primărie/George Hotca și Florian Neagu – candidați Consiliul Local. Din partea PNR au participat: Erika Mare – candidat la primărie și Delia Dinu – candidat Consiliul Local.

36 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Cati stau la masa? E ok, spune multe despre ce înseamnă respectarea legii pentru personajele din imagine.

    • Pintea Marius Răspunde

      După noile reglementari intrate în vigoare de la 1 septembrie 2020 este voie cu 6 persoane la o masa atât în exterior cât și în interior

  2. H&R Răspunde

    De planuri ne am saturat deja. Master Fapte sa aratati. Nu planuri de 2 bani.

  3. Marita Răspunde

    Și întâlnirea asta poate fi un început. Eu țin să-i felicit pe acești oameni pentru ca se implica.

    • Gicu Hugi Răspunde

      Intalnire cu cineva care habar n-are sa vorbeasca limba romana si n-are nicio sansa de a prinde un loc in consiliul local :)))

  4. Valer Răspunde

    nu strica o discutie si o colaborare. decat aia care sunt cu nasu pe sus si nu vor sa stea la discutii mai bine intelegere si armonie.

  5. Gabi Răspunde

    Huzau are ceva as in maneca. si chiar imi place implicarea lui. poate avem parte de o surpriza la rezultatele alegerilor… Eu sper sa ii vad dezamagiti pe cei de la UDMR si de la PSD. si nici Panait nu imi inspira incredere.

  6. Iulian M Răspunde

    De undeva trebuie sa înceapă schimbarea, cât or fi ei de putini dar eu le urez succes!

    • Satmarean Răspunde

      Iulian categoric, nu avem o clasa politica cu care sa ne mandrim dar cat a facut actualul primar, nu au facut ceilalti in 30 de ani! Uite cum arata cele 2 poduri, unul aproape gata, Nepi, magazinele noi de pe Careiului, inclusiv Mc-ul dupa 30 de ani, are finantare deja pt amenajarea digului langa Nepi si in Centrul Nou, pt Polivalenta de multi promisa. Nu cred ca e nevoie de schimbare avand in vedere cati bani a atras din fonduri europene. Pe hartie, din gura toate lucrarile au fost incepute de PSD dar au asteptat mereu sa faca din bani publici sa poata fura!. Nu au fost bani publici, au preferat sa nu faca nimic. Daca erau ei la putere nu vedeai podurile peste Somes, nu puteai sa bei o bere la Nepi, vedeai doar mesele idioate proiectate de Coica astfel incat nu statea paharul pe masa deoarece fasiile de lemn erau semirotunde. Parerea mea umila…

      • Logica Răspunde

        Ai perfecta dreptate. Abia acum putem spune ca ne indreptam spre o directie clara, si anume deszvoltarea a cat mai multe proiecte pentru oras. Haide sa lasam sa se si finalizeze. Toti ceilalti vor sa schimbe administratia toata….sa revina la neputinta de odinioara??? Macar 4 ani mai lasa-ti lucrurile asa cum sunt, sa avem podul de la strand finalizat, cat si centrul nou si vechi, pasarela pietonala peste somes si pistele de biciclete, trotuarele reparate, etc……….dupa aia pot veni cei cu “idei” si sa incepem iara sa vorbim mult fara sa muncim ceva…asa cum s-a facut inainte…….

        • Curiosul Răspunde

          Mulțumim Primăriei Satu Mare și Consiliului pentru majorarea impozitului pentru a-și rotunji salariile

  7. Anitzash Răspunde

    Unde a fost pana acum?
    E simpatic puiutzu’ dar nu ca si om politic sau in conducerea SMului…
    Mie mi se pare c-ar fi o mare mascarada…

  8. Antonela Răspunde

    Mihai e cel mai capabil de a conduce Satu Mare…. are idei și planuri mari pentru oraș și el și consilieri lui 🍏🍏

  9. Adrian Răspunde

    Votati frate oameni tineri,nu aceleasi partide si oameni care nu fac niciodata nimic !!! HAI SA VEDEM CE STIU TINERII !! Ca de batrani eu m’am saturat !!! Si de partide ca si UDMR,PSD,PNL !!! De data asta merg cu Domnul Huzau !! Chiar imi doresc sa vad cum un om tanar si ambitios ne schimba acest oras !!! PENTRU PRIMA ORA ,VOTEZ HUZAU !!

  10. Alex Răspunde

    e un inceput bun. Sper sa se alature discutiilor cat mai multe partide si oameni de buna credinta. Doar asa se va putea face ceva util pentru satmareni!

  11. Satmarean Răspunde

    Greu cu politichia! Omu’ romanesc vreieste la el sa schimbe ala lucru care functioneste! Jaaj da’ bine este oare sa vina la el iarasi Coicu? Ca facut multe dar pt. el, pt. eu, el nu facut nimic decat machete, dat el din gura si atat! Frica este tare tare la ieu ca daca vine mare schimbarea mare, ‘ poi Attila, nepotul meu, nu a pute’ sa pinga sania pe aiestea doua poduri incepute de unguru’ nici in 2069! Ma mira pe mine comentariule aici, nici un critica la adresa lui Huzau??? Sa fie oare postaci toti la el?? Eu cer scuze multe de la cei care nu este un postac si de la cei care spera la mai bine. In rest sanatate multa la noi toti si o Duminica excelenta!

  12. Electorat Răspunde

    Titlul pozei ar fi “Se adunară cinci voturi la un pahar de vorbă”?😱

  13. cârcotaş Răspunde

    Nu ştiu câte din realizările celor 4 ani i se datorează lui Gabor. Unele proiecte le-au făcut privaţii, altele au fost demarate dinainte. Dar echipa UDMR are acum tonus şi ar trebui lăsată să gestioneze mai departe oraşul. Nu schimbi jucătorul care tocmai a marcat golul deşi ai destule a-i reproşa. (de ex. reparaţia podului Decebal; apropo, când se porneşte noua reparaţie?). Ce i se poate reproşa este că n-a făcut curăţenie în primărie, poliţia locală e de formă, ADP jalnic, la urmanism nici un suflu nou, schema de personal umflată etc. etc.)

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Ți s-a promis o funcție bună în administrația locală de îl lauzi atâta pe actualul primar?

  14. s Răspunde

    Mie imi place tâncul ăsta…Dar ideea că face parte din partidul lui Băsescu mă oripilează…Deci NO,băiatul lui mami…

    • Electorat Răspunde

      Și cum se asortează asta cu faptul că până mai deunăzi era în echipa de juniori al lui CP Tăriceanu? Care știm în ce relații este cu Băse. Ce să mai înțelegi de aici? Așa că votul meu nu e de vânzare și cu atât mai mult nu este nici hârtie igienică pentru juniorul politician. Nu sunt fraier.

  15. Smile Răspunde

    Și el poartă discuții cu un partid care să fim serioși, nici nu va intra în consiliul local, nici nu știam că avem PNR la Satu Mare, și care după 27 septembrie se va dizolva singur.

  16. MacAdam Răspunde

    imi explica si mie cineva ce e Master planul asta ?
    P.U.G.-ul ? sau …

    • cârcotaş Răspunde

      Nu mă! PUG nu avem şi când îl vom avea va fi totul gata, adică se va face după realitatea din teren.
      Nu master-plan trebuie ci o geantă enormă cu bani şi o echipă de proiecte pe bani europeni, restul sunt poveşti.

    • unu Răspunde

      îți explică postaci lui huzau cum e cu master planul. Cred că e ceva legat de ciocolată 😁😁😁

  17. alina Răspunde

    Macar actualul primar cunoaste administratie..plus ca s-au realizat multe in 4 ani..deci nici nu ma gandesc sa votez personaje care se gandesc la buzunarele lor..gasca mea voteaza Gabor

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Gașca ta e gașcă de cetățeni români din minoritatea maghiară.
      Așa că te rugăm să nu ne plictisești și vezi că stai pe net și îți suflă alții postul de director la stat, după care tânjești!

  18. Opinie Răspunde

    Zero ridicat la putere e egal cu zero.

  19. Huzău Răspunde

    SUNTEM PROȘTI, DAR MULȚI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.