Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

#MasterPlan pentru Satu Mare / Update: întâlnire PMP – PSD

După discuțiile cu reprezentanții PNR pe tema Master Planului, candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, s-a întâlnit ieri și cu reprezentanții PSD pentru Consiliul Local.

,,Aseară am avut o întâlnire extrem de constructivă referitoare la #MasterPlan, cu reprezentanții #PSD pentru Consiliul Local: Ciprian Crăciun, Manuela Rogoz și Călin Durla. Direcțiile identificate de ei sunt: digitalizarea serviciilor publice, creșterea calității vieții (tineret, sport, divertisment), educație – modernizarea și renovarea instituțiilor de învățământ, implicarea accentuată a Primăriei în proiecte de protecție socială (vârstnici, persoane cu dizabilități).

Am fost însoțit, la rândul meu, de colegii din PMP – George Hotca și Florian Neagu. Mă bucur că am avut ocazia să dezbatem împreună prioritățile și problemele municipiului nostru. Până acum am avut discutii cu PNR.  Urmează întâlnirile cu ProRomânia, ALDE și PCM. În continuare PNL și USR+ nu manifestă interes pentru unitate politică pe tema Master Planului”, a declarat Mihai Huzău.

41 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Vă dați seama ce importanță dă pezede la acest monster discuție cu pemepe pentru monsterplan că la discuții nu a venit catindatul Scoica !?😱😱 Numai purtători de vorbe. La un pahar de vorbă cu băieții și fetele. Ceva de genul familia ce mai face? Na, hai să ne tragem în poză și plecăm!

  2. Smile Răspunde

    Atâta o ţine cu planul lui, zici că-i Sfânta Scriptură, îl văd pe la emisiunile locale, şi exact ca Viorica Dăncilă, citeşte de pe foaie, în cazul lui de pe tabletă, chiar nu poate să-şi prezinte ideile fără să aive ceva în faţă, zici că îi un şcolar care a uitat lecţia, şi are nevoie de ceva în faţa lui, ca să poată să citească, să poţi dialoga ceva cu el, dragă Huzău, pe tine nu te recomandă nimic în ceea ce priveşte administraţia locală, iar de cei trei pesediştii ce să zic, pentru ei, dacă îi bagă cineva în seamă, îi bine, oricum, cred că acolo mai mult au ascultat ce au avut de spus ceilalţi, că nu cred că au destulă materie cenuşie, ca să scoată nişte proiecte.

  3. Mirsa Răspunde

    Bravo Ela, teai aranjat, începi sa arăți din nou mai bine, dar n-o întreci pe Cristinuța. Promit, data viitoare dacă îți faci treaba ca, în vremurile bune, te pun pe loc eligibil.

  4. Kinga Răspunde

    Felicitari Mihai Huzau pentru implicare.

  5. Erika Răspunde

    Dacă mai atrage încă un partid am să-l votez!

  6. 3.14 Răspunde

    Aveti idee oameni buni cand, cum am putea scapa de comunistii si penalii din psd, alde, pro, pnl noul psd si udmr care mereu s-a aliat cu conumistii? Constitutional nu poti radia partidele chiar daca au tradat Romania? Nu se pot elimina pensiile speciale, nu se pot recupera banii furati de la stat, nu se poate reduce numarul parlamentarilor, nu se poate opri nepotismul? Daca eu nu sunt bugetar si nici nu aspir la un post de bugetar copii mei nu vor avea nici o sansa de afirmare? Daca era dupa Constitutie nu aveam dreptul sa il dam jos nici pe Ceausescu! Voi realizati ca si copii nostrii vor trai cu aceste fosile politice votate de asistatii social, de pensionarii ceausisti si de idioti? Credeti ca exista o sansa sa dispara aceste partide asa, pur si simplu pt fericirea, nu a noastra, a copiilor nostri?

    • Sergiu V Răspunde

      Am auzit ca și USR a acaparat câțiva politruci. Oare e adevărat?

      • Pacpac Răspunde

        Politruci la USR? O grămadă! Primul e Ciocan, fost mare lider la tineretul PSD. Se știe! Apoi Miclaus Gheorghe, fost lider pnțcd, tânăra speranță la 68 de ani. Etc. Etc!

        • Tineriada Răspunde

          Gheorghe Miclaus e unul dintre cei mai buni profesori de matematica din judet, bai cap patrat

          • profesor

            poate fi profesor daca e amestecat cu toti compromisii din usr, bai cap rotund

          • c-block

            Întrebare întrebătoare: Cum se pliază doctrina penețecede pe cea a lui usereplus??? Asta apropo de Miclăuș. Deja am uitat cum se împărțeau pe vremea Convenției posturile în deconcentrate după protocoale??? Pomenești că ți-e dor??? 😱😱😱🤔🤔🤔🍗🍖???

  7. Negru Răspunde

    Huzău , cel mai implicat dintre candidați. Are votul meu.

  8. Tineriada Răspunde

    Felicitări pentru acest proiect și stima celor care se implica!

    • Tineriada Răspunde

      Nu imi mai copia numele Huzaule

      FMM de taran prost

      • de ce injurati? Răspunde

        asa va invata la USR? sa injurati? asa v-a spus cand v-a pus postaci? sa injurati? mi-e mila de voi. il locul celui injurat eu as lua masuri si as face plangere penala…

  9. Tanananaw Răspunde

    #Monster PLAN.
    Unde au fost astia pana acuma? E usor sa te bazezi pe cea ce este in miscare…

    Nu mi se pare Huzau OK… Nu stiu cu cine votez, dar cu el nu, sigur

  10. Pacpac Răspunde

    Politruci la USR? O grămadă! Primul e Ciocan, fost mare lider la tineretul PSD. Se știe! Apoi Miclaus Gheorghe, fost lider pnțcd, tânăra speranță la 68 de ani. Etc. Etc!

    • Tineriada Răspunde

      Gheorghe Miclaus e unul dintre cei mai buni profesori de matematica din judet, bai cap patrat

      • Abracadabra Răspunde

        Si domn’ profesor Miclaus cam prin ’80 si-a inceput cariera(mie nu mi-a predat) Asa ca a fost un discipol al marilor matematicieni pe care i-a avut judetul. Stima pentru oamenii invatati… Am si reprosuri da nu le spun acum.

      • Vlad Tepes Răspunde

        Nu-l mai lingeti atita ca e deja curat !
        Profesor e una si om de administratie e cu totul altceva.
        Ca sa nu mai vorbesc de calitatea de “Om” !!!

        • Tineriada Răspunde

          Calitatea lui de “om” e tot de nota 10… ia vezi ce a zis Simona Pop, campioana olimpica la scrima despre el: https://frscrima.ro/2016/10/24/simona-pop-primire-emotionanta-la-colegiul-national-mihai-eminescu-din-satu-mare/

          “Vin cu cea mai mare plăcere aici. Două regrete am din liceu. Unul, că am lipsit prea mult şi am ratat unele momente importante, şi al doilea, că nu am luat niciodată un 10 la matematică. Vizitez liceul în fiecare an. Amintirile memorabile le am de la orele de matematică. Eram atât de impresionată de profesorul Gheorghe Miclăuş şi după aceea am rămas ataşată de dânsul. Vin des să-l vizitez. Chiar înaintea acestei întâlniri am participat la o oră. E ciudat, m-am pus în bancă, și chiar şi acum mă interesează ce se vorbeşte”, ne-a declarat Simona.

  11. Abracadabra Răspunde

    Mai are multe ecuatii de rezolvat pana il ajunge pe Boț, Mecea (Dumnezeu sa-i odihneasca) , Mateianu(profesor de fizica) , si imi cer scuze ca nu mai retin cum il cheama pe excelentul domn’profesor, de la Liceul Maghiar(magyar lici). Asta in anii ’80.

    • y Răspunde

      Tóth László. Dar pe vremea aia se făcea învățământ. Acum, mai ales acum combatem covidu’ și facem pe jandarmul. Bătaie de joc!

  12. Istvan Răspunde

    Ce ne spun sondajele ,atit cit sunt ele de reale .Un PSD in scadere , un PRO in scadere , un UDMR ,un ALDE , un PMP la fel .Se observa o crestere a USRPLUS si o mica crestere a PNL. Ce putem decripta este foarte simplu , toate incercarile de a pozitiona favorabil cele doua partide ce erau cindva impreuna si formau PSD sunt deocamdata nereusite . Amindoua forte politice ,de stinga ,scad vizibil in intentia de vot . De ce se intimpla asta , cu toate ca discursul anti PNL-USRPLUS este destul de vizibil , este chiar puternic structurat si ataca mai toate nereusitele PNL, aflat la guvernare . Este un atac sustinut si in parlament prin legiile ce se vor a fi puse in practica de PSD si un atac mediatic pe mai toate posturile TV .PSD si PRO promit in continuare si mariri de salarii , alocatii , pensii si tot felul de avantaje in cazul in care ei vor ramane la cirma jocului politic . De ce sondajele nu arata o crestere vizibila a intentiei de vot raportata la PRO si PSD , ci mai degraba o continua descrestere . PSD scade , PRO si el se apropie de nerealizarea pragului electoral . Estimarea mea o stiti deja de multa vreme UDMR, PRO, ALDE, PMP, si altii ,nu vor intra in noul parlament . Cetatenii tarii vor sa ofere aliantei PNL-USRPLUS intreaga putere, fara de care tara nu potate fi schimbata in bine ,democratic, cu un procent estimat – dupa redistriburi – la peste 70 % din sufragiile exprimate iar in alegerile parlamentare procentul celor prezenti la vot va fi acelasi ca in alegerile prezidentiale ,poate chiar mai mare .Daca inca nu s-a inteles -totul are un singur nume – Romanism si nevoia de democratizare si Europenizare totala a tarii .Joaca de-a promisiunile fara acoperire s-a incheiat .

    • Istvan Răspunde

      Ha.
      Și Udrea este fondatoarea pmp.
      Ia Huzau si trolii, jucați-o pe asta!
      Hai comentacilor,curaj!

  13. Marshall Răspunde

    inca odata,va rog, imi explica si mie cineva ce e Master planul asta ?

    • Tineriada Răspunde

      un copy/paste dupa planul de dezvoltare a orasului pentru actualul mandat pe care l-a semnat si huzau… el numa i-a schimbat numele in monsterplan

  14. Olimpiu Un-travel Răspunde

    Daca astia (asta) care sunteti postacii lui huzau nu v-ati dat seama inca cat de penibili sunteti, e clar cat de mult il duce capul si pe seful (sefa, maica-sa, ca ea trage sforile) vostru. toate comentariile voastre sunt trase la indigo (pentru astia mai tineri, cautati pe google ce e o foaie de indigo)

    Toti folositi prenume in loc de denumiri fictive cand postati – Kinga, Erika, etc.

    Toti postati fix acelasi gen de comentarii pupincuriste la adresa lui huzau

    Situatia si mai penibila rezulta din faptul ca sansele lui de a castiga sunt 0 (zero), la fel ca si realizarile sale in viata, pana acum. Si din cauza asta, cauta anturaj, poate poate ii pica si lui un colt de paine.

    SI CEL MAI IMPORTANT:

    In cazul in care acest hiper mega gica plan nu functioneaza, ghici ce: va putea sa dea vina pe cei care au facut parte din el.

    Baiete, nu te sufera nici pe tine nici pe maica-ta proprii angajati, ca va purtati cu ei de parca are fi sclavi. Cum vrei sa te sufere si sa te voteze satmarenii sa gestionezi un oras intreg, cand la tine in ograda nu esti in stare sa dobandesti respectul oamenilor? Cum vrei sa te respecte oamenii cand maica-ta te-a tot plimbat de pe o functie pe alata de-a lungul anilor sa-ti construiasca un CV care nu are absolut nici o sustinere reala?

    De la inceputul campaniei, numai cu asta o tii: master plan. Atat ai reusit sa debitezi in 4 ani cat ai avut sa te pregatesti pentru campanie? Esti penibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.