PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Gabriel Leș, despre scandalul de la Sectorul 1: ,,Și totuși, cum rămâne cu România…’’

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a reacționat după scandalul post-alegeri de la Sectorul 1: ,,Nu mi-am putut imagina că poate fi real”, spune Leș, care a catalogat ,,mult trâmbițata” victorie a lui Clotilde Armand drept ,,o telenovelă de prost gust.”

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Gabriel Leș:

,,Am văzut imaginile cu dna Clotilde Armand și membrii USR fugind efectiv cu sacii din secția unde erau “păzite” voturile din circumscripția Sectorului 1. Inițial am fost rezervat în a mă pronunța cu privire la această sinistră escrocherie. Vă mărturisesc sincer, am crezut ca este o exagerare de presă menită a face audiență…. În orice caz, nu mi-am putut imagina că poate fi real.

După ce membrii Biroului electoral au intrat subit în carantină chiar înainte de a decide renumărarea voturilor la Secorul 1, aflăm despre declarațiile false ale reprezentanților jandarmeriei, contrazise implacabil de imaginile video. Mult trîmbițata victorie a distinsei franțuzoaice, propulsată de destin fix la conducerea unei importante instituții din România, devine o telenovelă de prost gust. Și totuși, cum rămâne cu România…….”