Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Gabriel Leș, despre scandalul de la Sectorul 1: ,,Și totuși, cum rămâne cu România…’’

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a reacționat după scandalul post-alegeri de la Sectorul 1: ,,Nu mi-am putut imagina că poate fi real”, spune Leș, care a catalogat ,,mult trâmbițata” victorie a lui Clotilde Armand drept ,,o telenovelă de prost gust.”

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Gabriel Leș:

,,Am văzut imaginile cu dna Clotilde Armand și membrii USR fugind efectiv cu sacii din secția unde erau “păzite” voturile din circumscripția Sectorului 1. Inițial am fost rezervat în a mă pronunța cu privire la această sinistră escrocherie. Vă mărturisesc sincer, am crezut ca este o exagerare de presă menită a face audiență…. În orice caz, nu mi-am putut imagina că poate fi real.

După ce membrii Biroului electoral au intrat subit în carantină chiar înainte de a decide renumărarea voturilor la Secorul 1, aflăm despre declarațiile false ale reprezentanților jandarmeriei, contrazise implacabil de imaginile video. Mult trîmbițata victorie a distinsei franțuzoaice, propulsată de destin fix la conducerea unei importante instituții din România, devine o telenovelă de prost gust. Și totuși, cum rămâne cu România…….”

13 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    pe cine crede ca pacaleste cercopitecul asta care a votat legile justitiei si masacrarea codurilor penale?

  2. H&R Răspunde

    Cum ati lasat, asa ramane.

  3. Matroz Răspunde

    Cat poti fi de grobian si de nesimtit sa te faci ca nu stii ca cel care pune mana pe saci e soferul tau si membru in comisie din partea partidului lui dan voiculescu?… va dati seama la ce grad de degradare morala au ajuns cei care ne conduc…

  4. TABU Răspunde

    Cum ramane Romania? Daca asa continuati voi politicienii va disparea.

  5. angajat CJ Răspunde

    Bravo Les!!!! iar ai dat-o cu mucii in fasole ….ia zi ce cifra de afaceri a avut Tipografia les cu Consiliul Judetean in ultimii 10 ani…………TOTI SUGETI DE LA STAT…nevasta angajata la CJ……in viata ta nu ai lucrat o zi in mediul privat…..auzi, tu te-ai gasit sa vorbesti?????

  6. Bogu Răspunde

    Corect!!! Cum ramane cu Romania? La asa personaj, ti-e jena sa aduni cateva vorbe pentru răspuns, insa totusi o fac, si propun sa se înceapă cu “curatenia din casa”. Nu pot sa înțeleg cum in 2020 o tara in curs de dezvoltare (sau asa ar trebui sa fie) din U.E. poate prezenta așa un om politic. Cred ca lipsa de implicare a societatii a dus aici….

    • Astalosz mihai Răspunde

      După rezultatele foarte slabe obținute de PSD la municipiu domn presedinte LES și domn presedinte Crăciun trebuie să vă dați DEMISIA sub orice formă… RUȘINE… Ați nenorocit partidul!

  7. +++ Răspunde

    Cum ramane cu :cele 8 spitale regionale+unul republican,autostrazile
    Iași – Bucureşti,Târgu Mureș – Iași,Timișoara -Bucuresti,Pitesti -Craiova…
    Cum ramane cu 850.000 noi locuri de munca,2500 de gradinite………

    • Matroz Răspunde

      Le au furat usrplus…

    • leșu' Răspunde

      Că bine că mi le-ai readus aminte! Era să uit să le promit din nou! Că de făcut ….!😱 Doar nu o să fiu fraier să le și fac !🤔😱 Rămân pe data viitoare. Veșnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.