PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Bărbatul ce a trăit într-o rulotă, în Micro 17, a fost internat într-un centru de îngrijire

Bărbatul din satul Petin, județul Satu Mare, ce a trait într-o rulotă, în cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare, are o nouă casă. Acesta a fost internat, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un centru de îngrijire.

,,Domnul Boros, cunoscut în comunitate pentru că a locuit în ultima perioadă într-o rulotă în Cartierul Micro 17, are, începând de vineri o nouă “casă”. Chiar dacă venitul său nu este suficient pentru a acoperi cheltuielile necesare, acesta a fost admis în Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice Sf. Ioan din Păuleşti, prin bunăvoinţa unor oameni care înţeleg că este datoria noastră, a tuturor să-i sprijinim pe cei aflaţi în dificultate.

Reamintim sătmărenilor că Echipa mobilă din cadrul DAS Satu Mare, are rolul de a identifica şi sprijini persoanele fără adăpost de pe raza Municipiului Satu Mare. În acest sens, ne puteţi sesiza la nr. de telefon 0751200703 sau pe pagina de Facebook a DAS Satu Mare. Mulţumim celor care ne-au semnalat şi până în prezent astfel de cazuri, contribuind la creşterea calităţii vieţii semenilor noştri’’, au transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială Satu Mare.

Reamintim că acesta a achiziționat o rulotă în data de 14 august a acestui an pe care a parcat-o lângă parcul UFO din Micro 17, iar de atunci își duce traiul în ea. Mai multe persoane s-au întrebat cine este bărbatul misterios, unii au ales chiar să vorbească cu el, să îl fotografieze și să scrie anunțuri pe Facebook pentru a-l ajuta. La începutul lunii septembrie, jurnaliștii PortalSM s-au deplasat la fața locului pentru a sta de vorbă cu bărbatul.

CITEȘTE ȘI: