Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Sătmăreanul ce trăiește într-o rulotă, în cartierul Micro 17! Mister total în jurul bărbatului

Un bărbat din satul Petin, județul Satu Mare, a creat mister total în jurul său după ce a ales să se mute definitiv într-o rulotă, în cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare.

Tiberu B. a achiziționat o rulotă în data de 14 august a acestui an pe care a parcat-o lângă parcul UFO din Micro 17, iar de atunci își duce traiul în ea. Mai multe persoane s-au întrebat cine este bărbatul misterior, unii au ales chiar să vorbească cu el, să îl fotografieze și să scrie anunțuri pe Facebook pentru a-l ajuta. Răspunde întrebărilor tuturor, însă nimeni nu a înțeles exact de ce a ales să facă acest gest extrem.

Jurnaliștii PortalSM s-au deplasat la fața locului pentru a sta de vorbă cu bărbatul. Ajunși acolo, au găsit o rulotă ordonată, curată și un om cu bun-simț. Din informațiile obținute de ei, Tiberiu a părăsit casa din satul Petin, acolo unde obișnuia să locuiască, din cauza faptului că soția sa a fost dusă la căminul de bătrâni din Poienile de sub Munte, și nu vrea să se întoarcă înapoi acasă pe motiv că nu vrea să își deranjeze familia. A ales, așadar, să își mute traiul în zona parcului UFO din Micro 17.

Nu se știe motivul real pentru care a ales acest loc. În ceea ce privește vecinii, unii sunt de acord cu șederea lui, ajutându-l chiar cu mâncare, pe când alții sunt nemulțumiți deoarece ocupă permanent un loc de parcare.

El spune că și familia îl mai ajută cu una-alta, dar iarna se apropie cu pași repezi și ar avea nevoie de ajutor la partea electrică a rulotei.

Tiberiu B. are mai multe probleme de sănătate, în anul 2015 a avut o operație la cap, iar în momentul de față are o paralizie la mâna stângă.

Cât va mai rămâne acolo, cum se va descurca la iarnă, nu știe nici el. Trăiește fiecare zi cu speranța că mâine va fi mai bine…

VIDEO

2 comentarii

  1. Fasz Răspunde

    Omul acesta nu știe ce

  2. Fasz Răspunde

    Omul acesta nu știe ce vrea, sunt mii de femei în Satu Mare care ar trăi fericite în rulotă, sigur nu în parcul UFO, ci pe șoseaua de centură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.