Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

VIDEO. Bărbatul ce a trăit într-o rulotă, în Micro 17, a fost internat într-un centru de îngrijire

Bărbatul din satul Petin, județul Satu Mare, ce a trait într-o rulotă, în cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare, are o nouă casă. Acesta a fost internat, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un centru de îngrijire.

,,Domnul Boros, cunoscut în comunitate pentru că a locuit în ultima perioadă într-o rulotă în Cartierul Micro 17, are, începând de vineri o nouă “casă”. Chiar dacă venitul său nu este suficient pentru a acoperi cheltuielile necesare, acesta a fost admis în Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice Sf. Ioan din Păuleşti, prin bunăvoinţa unor oameni care înţeleg că este datoria noastră, a tuturor să-i sprijinim pe cei aflaţi în dificultate.

Reamintim sătmărenilor că Echipa mobilă din cadrul DAS Satu Mare, are rolul de a identifica şi sprijini persoanele fără adăpost de pe raza Municipiului Satu Mare. În acest sens, ne puteţi sesiza la nr. de telefon 0751200703 sau pe pagina de Facebook a DAS Satu Mare. Mulţumim celor care ne-au semnalat şi până în prezent astfel de cazuri, contribuind la creşterea calităţii vieţii semenilor noştri’’, au transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială Satu Mare.

Reamintim că acesta a achiziționat o rulotă în data de 14 august a acestui an pe care a parcat-o lângă parcul UFO din Micro 17, iar de atunci își duce traiul în ea. Mai multe persoane s-au întrebat cine este bărbatul misterios, unii au ales chiar să vorbească cu el, să îl fotografieze și să scrie anunțuri pe Facebook pentru a-l ajuta. La începutul lunii septembrie, jurnaliștii PortalSM s-au deplasat la fața locului pentru a sta de vorbă cu bărbatul.

CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. apollo Răspunde

    Sa speram ca-si va abandona vechile naravuri vis-a vis de cersetorie…dar m-as mira!

  2. radical2 Răspunde

    Sa speram ca autoritatile isi vor face treaba…dar m-as mira!

  3. sunteti niste gunoaie Răspunde

    apollo si radical2 sunteti niste scursusri ale societatii, niste oameni care se gandesc numai la lucruri negative si care judeca cu usurinta si nerabdare pe oricine. Pot sa va zic la modul cel mai sincer ca toate problemele societatii de care va plangeti intervin din cauza unor persoane ca voi.

  4. EUh Răspunde

    Da bine ai ales titlul (sunteti niste gunoaie) .Te poti alatura si tu lor.Pentru ca si tu tot un gunoi esti!

  5. sunteti niste gunoaie Răspunde

    EUh , poti sa argumentezi si de ce ? sau doar vroiai sa te bagi in seama? mizerie umana ce esti :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.