PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Ziua a doua de carantină la Satu Mare. Polițiștii, la datorie, la ieșirile din oraș

Este ziua a doua de carantină în municipiul Satu Mare. Polițiștii sunt prezenți la datorie, la toate ieșirile din oraș, unde verifică fiecare autoturism care intră sau iese din oraș. 

Polițiștii au spus că sătmărenii au înțeles mesajul, până în prezent având fiecare la el declarația pe proprie răspundere.

Municipiul Satu Mare a intrat în carantină joi, 19 noiembrie. La intrările şi ieşirile din oraş au fost instituite filtre, echipe de Poliţie şi Jandarmerie verifică persoanele care intră şi ies, verifică motivul călătoriei. Reporterii PortalSM s-au aflat pe teren azi noapte, alături de reprezentanţii instituţiilor implicate, au realizat transmisiuni LIVE pentru a-i informa pe sătmăreni despre aceste măsuri.

“Recomandăm tuturor cetăţenilor să facă cât mai puţine deplasări, să le facă pe acelea care sunt neapărat necesare. Atragem atenţia şi subliniem faptul că scopul organelor care sunt în control nu este de a sacţiona cetăţenii ci de a preveni răspândirea noului coronavirus”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.