Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTOGALERIE. Ziua a doua de carantină la Satu Mare. Polițiștii, la datorie, la ieșirile din oraș

Este ziua a doua de carantină în municipiul Satu Mare. Polițiștii sunt prezenți la datorie, la toate ieșirile din oraș, unde verifică fiecare autoturism care intră sau iese din oraș. 

Polițiștii au spus că sătmărenii au înțeles mesajul, până în prezent având fiecare la el declarația pe proprie răspundere.

Municipiul Satu Mare a intrat în carantină joi, 19 noiembrie. La intrările şi ieşirile din oraş au fost instituite filtre, echipe de Poliţie şi Jandarmerie verifică persoanele care intră şi ies, verifică motivul călătoriei. Reporterii PortalSM s-au aflat pe teren azi noapte, alături de reprezentanţii instituţiilor implicate, au realizat transmisiuni LIVE pentru a-i informa pe sătmăreni despre aceste măsuri.

“Recomandăm tuturor cetăţenilor să facă cât mai puţine deplasări, să le facă pe acelea care sunt neapărat necesare. Atragem atenţia şi subliniem faptul că scopul organelor care sunt în control nu este de a sacţiona cetăţenii ci de a preveni răspândirea noului coronavirus”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

6 comentarii

  1. Geabba Răspunde

    Virusul circula cel mai mult in oras, intre oameni, o hartie nu opreste virusul. Vad masini de firma cu 2-3 muncitori cu masca la barbie. Unele merg in scara cealalta la cunostinte, prietene la cafea si barfit. Barbatii la o bere in comun, rudele umbla si daca nu trebuie in vizita. Tinerii fac intalniri grup, inainte de pandemie era destul pe net, acum e musai personal, ca se plictisesc, tinerii de azi nu au un hobby. Manerul de la bloc e prins de toti, la fel cel de la cosurile de supermarket, lumea trebuie neaparat sa vorbeasa, sa tuseasca in casa scarilor sau lift…. ETC,
    Apropo, n-am vazut pe nimeni sa scoata din buzunar sticluta cu spirt si sa se dezinfecteze, inainte sa umble in poseta, portmoneu, cu telefonul, cheile, usa masina.
    Da am vazut cum se ling pe degete la piata cand iau punga si numara banii………

    • Golf Răspunde

      Tu știi că o mare parte din greutatea ta este dată de viruși și bacterii? Ai auzit de viromul uman, se estimează că ai în tine aproximativ 400 de triliarde de viruși. Bacteriile sunt mai puține, doar vreo 40 de miliarde dar reprezintă peste 20% din greutatea ta corporală pentru că sunt mult mai mari decât virușii. Noi trăim în simbioză cu aceste microorganisme, fără ele nu ai exista. Folosirea chimicalelor pentru ale ucide crează super microorganismele care se adaptează și devin rezistente.

      Ai auzit de infecțiile nosocomiale? Sunt provocate de super bacterii. Ști cum au luat naștere? Prin încercarea noastră de a le ucide. În spitale dezinfectanții au creat specii de bacterii atât de rezistente încât nu mai pot fi eliminate cu nimic, trebuie dat jos peretele. Iar în corpul uman datorită folosirii excesive a antibioticelor.

      Soluția nu este dată de închiderea într-o bulă sterilă ci de sănătate care se construiește prin alimentație naturală de calitate și mișcare.

      85% din persoane nu sunt afectați de coco. Doar cei certați cu sănătatea și fricoșii ca tine cărora le scade imunitatea pe fondul stresului legat de frică. Asta este o răceală pentru 10% din persoane și o pneumonie ușoară sau gravă pentru restul de 5%.

      https://www.google.com/amp/s/www.vice.com/amp/ro/article/j53kxk/ai-peste-380-de-trilioane-de-virusi-pe-tine

    • Alice Răspunde

      15❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

  2. Satu Mare Răspunde

    De acord.

  3. Romanu Răspunde

    Ai dreptate golf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.