PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Victor Ponta cere demisia prefectului Radu Bud

Președintele Pro România, Victor Ponta, cere demisia prefectului județului Satu Mare, Radu Bud, după ce reprezentantul guvernului în teritoriu a povestit la o emisiune cum a trecut prin infectarea cu noul coronavirus.

,,Prefectul PNL de Satu Mare recunoaste ca in 21 octombrie a primit un telefon de la DSP prin care a fost informat ca a fost contactul unei persoane infectate.Dar in 25 octombrie a fost la Carei de Ziua Armatei si s-a intalnit cu Ministrul Apararii si cu liderii locali PNL. In 26 octombrie a facut un test si a iesit pozitiv.Iar ar fi trebuit sa stea in carantina 14 zile dar in 5 noiembrie se intalneste la Prefectura cu Ministrul Sanatatii si cu presedintele PNL de la Satu Mare Adrian Cozma. Aceste fapte se sanctioneaza penal – pentru un roman obisnuit – nu pentru Prefect! Dupa Alegeri ne trebuie un alt Guvern – si alte reguli (dar pe care sa le respecte toti)!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în urmă cu două zile, în cadrul unei conferințe de presă, Pro România Satu Mare, prin vocea lui Adrian Ștef, a cerut demisia de onoare a prefectului Bud.

CITEȘTE ȘI: