Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Cozma, atac la Ştef după ce a cerut demisia prefectului: “Atât îi poate capul”

Preşedintele PNL Satu Mare, Adran Cozma, l-a atacat astăzi într-o conferinţă de presă pe liderul Pro România Satu Mare, Adrian ştef, după ce a cerut demisia prefectului Radu Bud pe motiv că ar fi înclcat izolarea la domiciliu.

“Atâta îi poate capul. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Atâta poate. Acum o lună jumate i-au spus sătmărenii să plece acasă, acum candidează din nou. Nu ştiu la ce candidează. Atâta îi poate capul. Prefectul a explicat foarte clar. După ce a participat la Ziua Armatei, a fost informat de la DSP că a fost indicat ca şi contact direct. După care a urmat procedura de 14 zile carantină la domiciliu,a primit o decizie de la DSP pentru carantină şi a stat 14 zile acasă. După care, primul lucru, pentru că asta e procedura, a pus mâna pe telefon şi şi-a sunat medicul de familie. (…) Prefectul nu a fost sunat că a fost pozitiv, a fost sunat pentru că a fost indicat de către o altă persoană ca şi contact direct. El la Ziua Armatei n-a avut absolut nicio problemă”, a spus Cozma.

 

Acuzațiile lui Adrian Ștef

Amintim că Adrian Ștef  a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că prefectul județului Satu Mare ar trebui să își dea demisia, după ce reprezentantul guvernului în teritoriu a povestit la o emisiune cum a trecut prin infectarea cu noul coronavirus și ar fi încălcat izolarea la domiciliu.

,,Au fost câteva informații legate de faptul că prefectul Radu Bud ar fi fost depistat pozitiv cu coronavirus. (…) Am urmărit câteva pasaje din emisiunea de la un post local în care prefectul Radu Bud vorbea de faptul că a trecut prin această experiență. Tot domnia sa povestea că în data de 21 octombrie a fost informat de la DSP că a fost contact direct al unei persoane infectate. Tot domnia sa, în aceeași emisiune, recunoaște că i s-a adus în vedere că va trebui să stea în carantină 14 zile. (…) La emisiunea de ieri, tocmai domnia sa recunoaște că a fost infectat și spune că în 21 octombrie a fost informat că va trebui să intre în carantină 14 zile. Ziua Armatei este problema. Domnia sa recunoaște că în 21 octombrie i s-a recomandat carantina 14 zile, dar a considerat că are o formă ușoară și merge totuși și îl întâmpină pe ministrul Apărării? Este extrem de grav”, a declarat Adrian Ștef.

În aceste condiții, spune Adrian Ștef, prefectul ar trebui să își dea demisia.

,,Dacă toate lucrurile astea sunt adevărate, exact cum domnia sa a prezentat la emisiune, noi, Pro România, îi cerem demisia de onoare. Eu cred că nu poate, ca reprezentant al guvernului în teritoriu, să ne ceară să respectăm toate normele impuse de autorități, când chiar reprezentantul guvernului în teritoriu nu respectă aceste recomandări”, a mai spus Adrian Ștef.

 

13 comentarii

  1. m Răspunde

    Adrian Cosma minti cu nerusinare!Stii când expirau cele 14 zile de stat in carantină incepănd cu 26.10.2020?Stii cănd v-ati intâlnit cu ministrul intinerant al sănătătii aflat in campanie electorală in Satu Mare?Tu te-ai izolat?Asemenea minciuni peneliste nici măcar nu merită catalogate!Stai linistit ,nu sunt pesedist,am votat cu tine la locale!Aiurit …eu !
    Si inafară de asta:acesta e limbaj de mahala sau folosit intre frontiere!Ce vrei să ajungi?Parlamentar?

    • Adi Răspunde

      Sperăm ca odată cu aceste alegeri să nu mai avem asemenea indivizi în viața publică.Cozma .Mitică odsaid, Beny Kira , Pop Romeo sunt noi lideri P.N.L oare ei ne reprezintă pe noi ?

      • Gipsy Răspunde

        O sa ajunga deputat da_l in p..m…..si restul lingailor contracte cu statul….a pus PD_L ul mana pe PNL…..da satmarenii sunt tare prosti si au uitat ce au facut aceste loaze in frunte cu basescu…….votatii mai departe ca va.mint frumos si dupa o sa se pisa de sus pe toti si toate!!!

    • Mirela Răspunde

      Domnul Bud are factura pe betoanele de la blocul de pe Amațiului .

  2. c-block Răspunde

    Alo domnu’ Cozma! Ce a făcut prefectu’ se încadrează la “zădărnicire”. Asta dacă covidu’ e pe bune. Dacă e la mișto se acceptă și răspunsul tău la mișto. Altfel îți cam bați joc de electoratul tău și nu numai care “încă” nu te-a votat în parlament. Recomand mare grijă la expresiile utilizate pentru că te pot costa multe voturi. Sfat prietenesc. Că de și acum în conjuctura asta favorabilă ieși pe locul doi sau mai jos, ….. păi atunci mai bine te lași baltă!😥😱😱😱

  3. adisor boul din popor Răspunde

    Deci putoare mica stiam ca ai terminat forestierul!Acolo la facultatea de tamplari nu va spunea “sa masurati de doua ori ca sa taiati o data”?Ei manzule i-a socoteste tu cand a intrat Chelutzu in carantina ,cand la-ti intampinat amandoi pe Tataru ,cand ati tinut sedinta la prefectura cu Chelutzu ,Tataru si deconcentratistii si apoi cand ati facut si o vizita la spitalul judetean ?Avand in vedere ce spui :dupa ziua armatei (26-10) /14 zile se incheie in…8 -11,iar Tataru a fost pe 5-11 in Satu Mare!
    Intrebarea intrebatoare:”pe tine cat te duce capul?”Dar pe dobitocul de Prefect! Sa fi bolnav de Covid sa il primesti pe ministrul sanatatii ,sa ti sedinta si sa stai langa ministrul sanatatii si alaturi de alte zeci de oameni ,inclusiv presa intr-o camera inchisa iar apoi sa te duci la Spitalul Judetean!!!!
    Se pare ca pe voi politrucii chiar va duce capul!

  4. Vitolaș Celnea Răspunde

    Yo, Vitolaș Celnea, male consiliel al plefectului, secletal al PNL, consiliel PNL, candidat la fuctia de viceplimar al olasului Satu Male, unul din cei mai mali libelali la inaltime, declal pe plopia laspundele Coszma ale dleptate, la fel ziceam cand Albu ela plesedinte, Albu ale dleptate! Am telminat! Atata pot. Capu la atata ma duce!

  5. n Răspunde

    Se constanta o tot mai mare disperare a penelistilor!Un deputat -senator-tot un drac,spunea azi că pietele agroalimentare sunt inchise numai acolo unde sunt primari psd!Doamne,ajuta-ne să intelegem:unde sunt penelisti,nu se respectă hotărărea guvernului Orban?
    Un mic penelist iesea astăzi in conferintă cu un limbaj mai mult decât josnic la adresa altui politician!
    In media apare faptul că specialistii care au recomandat inchiderea restaurantelor,scolilor,pietelor etc.sunt de fapt unul singur,fizicianul rătăcit din Sibiu!
    Grupul de suport tehnic pe probleme de epidemii,epizootii etc,nu s-a mai intrunit de peste o lună!!!
    Cine sunt specialistii ce au hotărât atunci inchiderea…???

  6. comentAC Răspunde

    VARZA e facut Adisor pe internet. oare nu are niciun prieten care sa mai zica si o vorba buna despre el?

  7. Xman Răspunde

    Autoritatile statului(organele de up) nu i-au oare atitudine, nu se sesizeaza din oficiu sau nu au curaj??!!! sau vor sa meatga si ei impreuna cu Bud si Cozma pentru favorizarea infractorilor??

  8. Finu Răspunde

    Bai Cozma ,da la trogloditu de fin al tau Beseni ce funcție ii dai dupa ce ajungi mare scula in bascula la bucurești !?ca s_a cam saturat sa poarte harti pe la urgență la spitalul județean!!!…..ca altceva nu poate, ii prost ca noapte asa ca tine!!! v_ati adunat toate loazele si toti ratatii PD_L iști in PNL…..firati aldracu de pungasi incompetenti!!!

  9. liberal Răspunde

    Domnu Cozma un om de 2 ban..nu am nimic cu PNL dar pe asta as scuipa in gura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.