Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Victor Ponta cere demisia prefectului Radu Bud

Președintele Pro România, Victor Ponta, cere demisia prefectului județului Satu Mare, Radu Bud, după ce reprezentantul guvernului în teritoriu a povestit la o emisiune cum a trecut prin infectarea cu noul coronavirus.

,,Prefectul PNL de Satu Mare recunoaste ca in 21 octombrie a primit un telefon de la DSP prin care a fost informat ca a fost contactul unei persoane infectate.Dar in 25 octombrie a fost la Carei de Ziua Armatei si s-a intalnit cu Ministrul Apararii si cu liderii locali PNL. In 26 octombrie a facut un test si a iesit pozitiv.Iar ar fi trebuit sa stea in carantina 14 zile dar in 5 noiembrie se intalneste la Prefectura cu Ministrul Sanatatii si cu presedintele PNL de la Satu Mare Adrian Cozma. Aceste fapte se sanctioneaza penal – pentru un roman obisnuit – nu pentru Prefect! Dupa Alegeri ne trebuie un alt Guvern – si alte reguli (dar pe care sa le respecte toti)!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în urmă cu două zile, în cadrul unei conferințe de presă, Pro România Satu Mare, prin vocea lui Adrian Ștef, a cerut demisia de onoare a prefectului Bud.

CITEȘTE ȘI:  

10 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Se pare ca Ponta e foarte naiv daca se bazeaza pe acesti doi caraghiosi !!😁😂😁

  2. Satmarean Răspunde

    Mereți mă în p…ă de vă f..ă !!!

  3. ANA-F Răspunde

    Doar catusele lipsesc din poza. Exersati deja ?

  4. Ph Răspunde

    Ia faceți voi o sesizare la poliție/parchet (fostul procuror ponta ar trebui să știe) și lăsați gargara de pe fb. Dacă bud a greșit, va plăti. Iar dacă a greșit și nu plătește, va plăti pnl-ul la alegeri.

  5. Adisor boul din popor Răspunde

    Pontanacus atenție mărita! Viine Cozma pe cal ,ca sa ajungă la înălțimea ta de baschetbalist ,el stand mai prost cu detenta și te face din vorbe ca pe Ștef! Ca oi fi avand și tu facultăți ,o fi avand și Ștef trei sau patru ,dar Cozma are facultatea de tâmplari Magna cum laude la Forestier cu tot cu master și doctorat.
    PS.Vroiam sa scriu “înalt ca Cozma “ dar nu știam sigur dacă “ca Cozma” este cacofonie,căcănărie,sau stare de fapt.Eu zic ca este corect in toate cele trei situații.

  6. Ardeleanul Răspunde

    Ce-i trei muschetari,

  7. Garuboz Răspunde

    So gasit hotu ,mincinosu escrocu de mikimous s-a latre .Mars linga Dragnea plagiatorule cu cei doi catai din poza!

  8. gigi Răspunde

    PREFECT PENAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.