PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cristescu îi acuză pe liberali că mint și prezintă date false: ,,PNL minte cum respiră’’

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu, îi acuză pe liberali că mint și prezintă date false: ,,Sunt foarte multe minciuni în ce au prezentat ei ca realizări ale guvernării liberale’’, spune Cristescu.

,,PNL minte cum respiră, iar minciunile lor sunt combătute de propriile lor documente. Deficitul public la octombrie 2019, cel lăsat de PSD a fost de 2,8% din PIB. Liberalii, în ultimele două luni ale anului 2019 l-au dus la 4,6% prin cheltuieli clientelare. (…) Au crescut datoria publică într-un an mai mult decât în trei ani. Au triplat deficitul public printr-o risipă fără precedent a resurselor bugetare. Sunt campionii găurilor”, a declarat Radu Cristescu.

,,În cei doi ani și zece ani de guvernare PSD, pensiile au crescut cu circa 60%, cu 45% punctul de pensie, restul scutiri. Asta, ca un răspuns la conferința de presă a liberalilor prin care încearcă să mintă și să manipuleze opinia publică. Situația este dezastruoasă”, a mai declarat Cristescu.

Candidatul PSD a făcut apel la cetățeni să iasă la vot în 6 decembrie.

,,Este foarte important ca oamenii să vină la vot și să voteze schimbarea pe 6 decembrie. La aceste alegeri, a vota înseamnă a te salva”, a spus Radu Cristescu.