Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

VIDEO. Cristescu îi acuză pe liberali că mint și prezintă date false: ,,PNL minte cum respiră’’

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu, îi acuză pe liberali că mint și prezintă date false: ,,Sunt foarte multe minciuni în ce au prezentat ei ca realizări ale guvernării liberale’’, spune Cristescu.

,,PNL minte cum respiră, iar minciunile lor sunt combătute de propriile lor documente. Deficitul public la octombrie 2019, cel lăsat de PSD a fost de 2,8% din PIB. Liberalii, în ultimele două luni ale anului 2019 l-au dus la 4,6% prin cheltuieli clientelare. (…) Au crescut datoria publică într-un an mai mult decât în trei ani. Au triplat deficitul public printr-o risipă fără precedent a resurselor bugetare. Sunt campionii găurilor”, a declarat Radu Cristescu.

,,În cei doi ani și zece ani de guvernare PSD, pensiile au crescut cu circa 60%, cu 45% punctul de pensie, restul scutiri. Asta, ca un răspuns la conferința de presă a liberalilor prin care încearcă să mintă și să manipuleze opinia publică. Situația este dezastruoasă”, a mai declarat Cristescu.

Candidatul PSD a făcut apel la cetățeni să iasă la vot în 6 decembrie.

,,Este foarte important ca oamenii să vină la vot și să voteze schimbarea pe 6 decembrie. La aceste alegeri, a vota înseamnă a te salva”, a spus Radu Cristescu.

13 comentarii

  1. Gicu Răspunde

    Dute si te arunca in somes catastrofa de om ce esti si i_al si pe protectorul tau govor,bagabonti pungasi ce sunteti ati adus psd satu mare la sapa de leamn dracu o sa va voteze!

  2. EUh Răspunde

    Gicu esti varza cu tot cu penalii De LA PNL pe care ii tot sugi De ****.Du te si arunca te in somes jegos CE esti!Sa be sugi pe toti PSD istii!!!

  3. EUh Răspunde

    Tu sa o votezi pe mata(Ludovic(a) pe el I’ll Sugi zi De zi…..

  4. EUh Răspunde

    Bravo tie Cistescu!!!!Eu te sustin !!!

  5. Lili Răspunde

    Traseist mincinos si guraliv care nu ai realizat nimic la viata ta!!

  6. xxx Răspunde

    Dute la Iasi.

  7. cârcotaş Răspunde

    PSD a mărit pensiile, aşa e. Cum a făcut-o? Simplu, au zis într-o zi să se facă mari şi aşa s-a făcut. Ce-i opreşte pe actualii să zică: să se facă şi mai mari? Responsabilitatea cumva? Cum mărit PSD salariile în administraţia publică locală? Simplu: le-a zis primarilor să se descurce şi aceştia s-au descurcat mărind impozitele. Şi vin acum PNL să facă ordine. Din invidie pe marile realizări ale PSD.

  8. Marshall Răspunde

    iar PSD-ul minte si cind intreaba.

  9. Ardeleanul Răspunde

    PSD =PNL si invers escroci mincinosi tâlhari au cam toate calitatile. Mâncavar-i karbitu pe toti ,ca numa dupa voturi umblati sa va fie voua bine!

  10. EUh Răspunde

    Mincinosi De PNL(pe na li).Cum De va mai rabda pamantul De mincinosi?Nu va mai crede nimeni!

    • Raspuns Răspunde

      Cand vorbesti de penali te referi la psd isti. nu uita cati fosti sau actuali membrii ai partidului jegos au dosare penale sau au fost dusi la racoare. Voteaza cu cine vrei, nene, dar paetidul asta face eforturi mari sa promoveze toti infractorii

    • Bau bau Răspunde

      Votati radu cristescu un ratat din toate punctele de vedere care dupa ce s_a cocotat pe spatele femeilor si le_a falimentat acuma vrea sa se cocoteze pe spatele satmarenilor si sa ii falimenteze deasemenea!!!TREZITI _VA SATMARENI PANA NU II PREA TARZIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.