PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Revoltă în PNL Satu Mare. Se cere demisia lui Adrian Cozma

Revoltă în Partidul Național Liberal Satu Mare. Silviu Zetea, președintele PNL Medieșu Aurit îi cere demisia președintelui interimar al Organizației Județene a PNL, Adrian Cozma, după rezultatul obținut la alegerile parlamentare.

,,Date fiind aceste rezultate slabe, coroborate cu rezultatele de la locale, care au fost mai bune și urmare cărora conducerea de drept de la acea vreme a PNL și-a dat demisia. Cred că se impune în acest moment ca această conducere interimară să își prezinte demisia de onoare, pentru că este un gest onorabil și să dea posibilitatea unei alte conduceri să vină și să organizeze într-un timp cât se poate de scurt alegeri în vederea unei conduceri care să repună PNL pe un făgaș pe care îl merită”, a declarat Silviu Zetea.

Președintele PNL Medieșu Aurit spune că actuala conducere interimară a PNL Satu Mare ar trebui să ia exemplul premierului Orban, precum și a fostului președinte PNL Satu Mare, Adrian Albu.

,,Dacă ne gândim că o asumare la nivel de centru a primului ministru Ludovic Orban a însemnat printr-o demisie, că fostul președinte PNL Satu Mare, Adrian Albu și-a dat demisia în momentul în care a avut un rezultat mai bun ca cel de acum, dar totuși slab, cred că și în momentul de față se impune o astfel de demisie de onoare”, a spus Silviu Zetea.

,,Se pare că tinerețea nu e neapărat o virtute. Îți dă voință, îți dă putere, dar nu îți dă înțelepciune”, a mai spus Zetea.

Toate declarațiile făcute de Silviu Zetea, în video-ul de mai jos: