Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

VIDEO. Revoltă în PNL Satu Mare. Se cere demisia lui Adrian Cozma

Revoltă în Partidul Național Liberal Satu Mare. Silviu Zetea, președintele PNL Medieșu Aurit îi cere demisia președintelui interimar al Organizației Județene a PNL, Adrian Cozma, după rezultatul obținut la alegerile parlamentare.

,,Date fiind aceste rezultate slabe, coroborate cu rezultatele de la locale, care au fost mai bune și urmare cărora conducerea de drept de la acea vreme a PNL și-a dat demisia. Cred că se impune în acest moment ca această conducere interimară să își prezinte demisia de onoare, pentru că este un gest onorabil și să dea posibilitatea unei alte conduceri să vină și să organizeze într-un timp cât se poate de scurt alegeri în vederea unei conduceri care să repună PNL pe un făgaș pe care îl merită”, a declarat Silviu Zetea.

Președintele PNL Medieșu Aurit spune că actuala conducere interimară a PNL Satu Mare ar trebui să ia exemplul premierului Orban, precum și a fostului președinte PNL Satu Mare, Adrian Albu.

,,Dacă ne gândim că o asumare la nivel de centru a primului ministru Ludovic Orban a însemnat printr-o demisie, că fostul președinte PNL Satu Mare, Adrian Albu și-a dat demisia în momentul în care a avut un rezultat mai bun ca cel de acum, dar totuși slab, cred că și în momentul de față se impune o astfel de demisie de onoare”, a spus Silviu Zetea.

,,Se pare că tinerețea nu e neapărat o virtute. Îți dă voință, îți dă putere, dar nu îți dă înțelepciune”, a mai spus Zetea.

Toate declarațiile făcute de Silviu Zetea, în video-ul de mai jos:

25 comentarii

  1. Matrozul Răspunde

    Demisia!

  2. Fely Răspunde

    Mars Cozma ești un penal , cu Romeo Pop , Mitică , Beny

  3. Beny Kira Răspunde

    Romeo Pop, demisia!

  4. Satmarean Răspunde

    Voi chiar va doriti ca dupa urmatoarele alegeri sa aveti soarta PNTCD-ului? Numai tabere, scandaluri, injunghieri pe la spate, non-combat…

  5. Szalma Jack Răspunde

    Cozma va fi senator,il doare la bașcheți de părerea pălincaroșului !!!😀🤪🤣👍

  6. Matroz Răspunde

    Cam tarzie revolta, ati trimis analfabetul in parlament…

  7. Eugen Răspunde

    Cozma ai cam rupt-o in fericire,l-ai mazilit pe albu acuma ti-a venit randul…..lasa-te de buna voie nu te face de rusine si asa te-ai facut destul! ,esti deputat, ai obtinut mandatul fi demn si fa un pas in spate….da tare ma tem ca aceasta virtute numita DEMITATE nu face parte din ADN-ul tau!

    • Adi Răspunde

      POP ROMEO , ADI COSMA , MITCA OFSAID , BENY CHIRA formează oare un grup infracțional .

      • mae Răspunde

        ptr adi ,tu oare stii ce inseamna un grup infractional tu esti prost de bubui,,,habar nai cu ce sa papa….au incercat si iei sa faca un pic de politica si ia nenorocit pandemia……. daca ar fi fost ei grup infr tu nu mai apucai sa comentezi a 2 oare pe portal ……….asa ca continuati visele

        • Codruta Răspunde

          Exact cum spuneam, grup infracțional, penal care este condus de Mitică ei atribuindusi toate lucrările în oraș. Pop Romeo vânzător de becuri și doctor veterinar a ajuns presedinte de partid .Asta da PNL .

  8. mae Răspunde

    zetea dabe si noua un pic de palinca ca tare bine vorbesti ha ha ha

  9. augustin Răspunde

    Prin ce au fost mai bune rezultatele la locale ?Da Albu a obtinut 3689 voturi iar Cozma 6657 voturi.Albu a fost pe locul 4 dupa PSD iar acum PNL este peste PSD.La alegerile locale PSD-ul a umilit PNL-ul in discursuri(criminali,tradatori de tara,guvernul este o farsa) iar acum si-au primit replica.Locul doi pe judet in plina pandemie si cu o participare sub toata critica.Mi-ar fi rusine sa vorbesc de competenta trecuta.

  10. Valahu Răspunde

    Palncarosu pitic nu este an masura s-a ceara demisia lui Cozma.Nu sunt prieten cu Cozma l-am votat dar nu am schimbat nici un cuvan cu el an viata mea punct.Pe piticul din Mediesul Aurit al cunosc pentru ca eu acolo m-am nascut,el este venetic in localitate .Nu am nimic cu el ,apreciez brendul care al reprezinta dar sufera la capitolul onoare si demnitate.Silviu stai an banca ta si nu agita cacatul ca te murdaresti!

  11. Chira Răspunde

    Eu is baza. Prostilor🤣
    Sa vedeti voi după ce îmi pun fufa la șefia prefecturii!
    Cisma era mic copil.
    Ms ciupi de pont.
    Mai dau o cifă când iesi.

  12. Pdl Răspunde

    Cat de imbecil sa fii sa ceri de la ministru contracte? Cand erau plin de microfoane si oameni in zona. Tic tac.
    Când pici de sus doare mai tare

  13. Tou Răspunde

    Pe Cozma de mult trebuia sa fie pus calare sa vada és túl salbatic. (Siberia)

  14. Publi24 Răspunde

    Bine a-ti spus, asta este fufa la chira?
    Aveti linkul jos. batea are coaie si le zice.
    Bine le zice
    Clich la link https://www.presasm.ro/sefa-de-cabinet-a-prefectului-plantata-politic-de-la-bar-la-coordonarea-vaccinarii-covid/

  15. Beny Kira Răspunde

    Romeo Pop, tic….tac!

  16. Justiția Răspunde

    I se adună lui Cozma! A pornit o scrisoare la București prin care se cere excluderea lui Cozma din PNL pentru că a comandat jegosului ăla de mercenar Cerasel Cuteanu să îi atace in campanie pe candidații Duma si Savu! Incredibil câtă ticăloșie zace in omul ăsta!

  17. Moni Răspunde

    Adiță, ți-ai făcut-o și ti-am tras-o. Oricum nu te aveam la inimă

  18. io Răspunde

    PNL e pe panta in jos

  19. c-block Răspunde

    Cunoscătorii știu că partea de familie din sătmar e liberal. În schimb unchiul și partea de neamuri din Seini e țapăn pesedist. E bine așa pentru famiglie. Cineva tot e la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.