Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Coronavirus Satu Mare: Niciun caz nou raportat în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 18 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 695.153 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 625.449 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.509 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 17.271 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 17.01.2021 (10:00) – 18.01.2021 (10:00) au fost raportate 50 de decese (28 bărbați și 22 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Cluj, Galați, Maramureș, Neamț, Olt, Sibiu, Suceava,  Timiș, Vaslui, Vâlcea și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 3 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 13 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 20 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 13 decese la categoria de peste 80 de ani. 44 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități,  1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru 5 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.710. Dintre acestea, 1.084 sunt internate la ATI.

8 comentarii

  1. Avg Răspunde

    Eroul care a supraviețuit radiațiilor de la Cernobîl a murit de Covid-19, Cine a fost Nikolai Antoshkin

  2. Dr Haus Răspunde

    O treime dintre pacienții Covid-19 se întorc în spital, în următoarele 5 luni, cu boli de inimă, de ficat sau cu diabet
    Un studiu realizat de Universitatea Leicester și de Oficiul Național pentru Statistică (ONS) a descoperit efecte pe termen lung devastatoare asupra celor care au avut o formă severă a bolii provocate de noul coronavirus, la mulți dintre ei apărând probleme la inimă, diabet și afecțiuni cronice la ficat și rinichi.

    Dintre 47.780 de persoane care au fost externate în primul val, 29,4% au fost reinternate în spital în următoarele 140 de zile, iar 12,3% din total au murit, scrie

  3. covid 19 Răspunde

    Mda,…Am două decese în familie şi o persoană care având diabet, covidu a făcut-o insulino-dependentă plus alte simptome.

    • ... Răspunde

      Crede-mă pentru diabetic cu insulina este infinit mai ușor decât cu pastile. Trebuie să te cunoști și să fii atent cu anumite alimente. Dar calitatea vieții este infinit mai bună așa. Nu e capăt de țară.

  4. Dr Haus Răspunde

    Abureli care se perpetueaza pe net si retele sociale, declaratii de la “doctori renumiti*
    Nu trebuie crezut tot, hidroxiclorochina nu a fost eficienta dar era cu efecte secundare grave.
    Si unii doctori apartin la sfere de interes si influenta.

    • Dr Haus Răspunde

      Așa cum și cei care promovează la greu vaccinul și nu explică cum funcționează aparțin unor sfere de interese. Că nu or fi nici ei Maica Teresa SRL, nu??? A calculat cineva cât câștiga? Pentru că se plătește la greu din partea guvernelor și fără să crâcnească. Chiar în regim de urgență. Ba mai facem scandal că vrem mai mult!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.