PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Bărbat încătușat cu scandal la Satu Mare. Polițistul a scos arma

Un bărbat a fost încătușat și dus la secție, după ce i-a atacat și amenințat pe oamenii legii. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Totul a început după ce un taximetrist i-a cerut clientului să își pună masca de protecție. Acesta din urmă a refuzat și a început să îi adreseze injurii și să îl agreseze pe taximetrist. Imediat, la fața locului au ajuns două echipaje de poliție, însă scandalagiul a fugit și nu a cooperat cu oamenii legii. Ulterior, bărbatul a sărit să lovească un polițist, fiind potolit cu greu.

În cele din urmă, incidentul s-a încheiat după ce scandalagiul a fost somat cu arma de unul dintre polițiști.

Ce spune Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare:

,,Noaptea trecută, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul ca pe strada Lucian Blaga din Satu Mare ar exista neînțelegeri între doi bărbați. La locul indicat s-a deplasat patrula mixtă formată din polițist și polițist local care au identificat un bărbat, de 32 de ani, care era recalcitrant.

Totodată, în timpul intervenției persoana în cauză a adresat amenințări la adresa polițistului local și l-a lovit pe acesta în zona umărului. Astfel, sătmăreanul de 32 de ani a fost încătușat și condus la sediul poliței unde polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.”