Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

VIDEO. Bărbat încătușat cu scandal la Satu Mare. Polițistul a scos arma

Un bărbat a fost încătușat și dus la secție, după ce i-a atacat și amenințat pe oamenii legii. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Totul a început după ce un taximetrist i-a cerut clientului să își pună masca de protecție. Acesta din urmă a refuzat și a început să îi adreseze injurii și să îl agreseze pe taximetrist. Imediat, la fața locului au ajuns două echipaje de poliție, însă scandalagiul a fugit și nu a cooperat cu oamenii legii. Ulterior, bărbatul a sărit să lovească un polițist, fiind potolit cu greu.

În cele din urmă, incidentul s-a încheiat după ce scandalagiul a fost somat cu arma de unul dintre polițiști.

Ce spune Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare:

,,Noaptea trecută, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul ca pe strada Lucian Blaga din Satu Mare ar exista neînțelegeri între doi bărbați. La locul indicat s-a deplasat patrula mixtă formată din polițist și polițist local care au identificat un bărbat, de 32 de ani, care era recalcitrant.

Totodată, în timpul intervenției persoana în cauză a adresat amenințări la adresa polițistului local și l-a lovit pe acesta în zona umărului. Astfel, sătmăreanul de 32 de ani a fost încătușat și condus la sediul poliței unde polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.”

 

22 comentarii

  1. Gogu Stiuck Răspunde

    Atunci când o să intre in dotarea politistilor pistolul cu electroșocuri se va termina cu hârjoneala-negociere cu bețivanii violenți si recalcitranți !! Pac o sârmă-n cur și l-ai pus jos !Apoi poate să behăie cât vrea !

  2. Mihai Răspunde

    Echipaj mixt cu politia locala…politistul local statea si se uita la betivan fara sa intervina sa il ajute pe politistul din imagine …justitia ce a stabilit….ca ala nu prezinta pericol chiar si cand ultragiaza un politist! Bravo procurorului de serviciu de la parchetul Satu Mare…….. In situatiile astea tot pot intervenii politistii daca cei care trebuie sa mearga mai departe cu masurile preventive nu fac nimic …rusine procurorilor ! Bravo Politistului pt curaj! Politistul local avea treaba cu cel care filmeaza …mare sprijin a acordat …..

    • Jean Valjean Răspunde

      Poate de-aia a fost nervos betivanul,ca nu intervine si gardianul public ! 😂🤣😁👍

  3. Satmarean 1 Răspunde

    @Gogu Stiuc. Corect,dar mai trebuie si o legislatie clara. In momentul cand esti somat si tu mai ai tupeu sa lovesti un politist atunci ….foc in plin. Daca scapa cu viata minim cinci ani de reflectie.

  4. Satmarean Răspunde

    Trebuia reținut imediat. Nu pot să cred că a fosr lăsat liber un asemwnea indivis care sfidează oamenii legii , uniforma statului român și se bate cu organele de poliție. Rușine procurorului de caz !!!. Astfel vor mai continua toți amețiții si toți bețivanii să facă așa ceva.

  5. Golf Răspunde

    @pentru toți susținătorii milițienilor, uitați-vă mai atent la imagini, cetățeanul a fost atacat cu picioarele de rahatul în uniformă pentru că nu a stat ca o oaie pentru a fi încătușat.

    Repet, voi ăștia pupători în cur al autorității sunteți cel puțin devianți dar mai mult ca sigur psihopați. Să susțineți uciderea unui cetățean pentru că nu se conformează “ordinelor” unei diarei în uniformă cu toate că acesta nu reprezintă nici un pericol pentru diareea respectivă, sunteți bolnavi, o oglindă perfectă a devianților de la putere.

    Din nefericire sunt multe scroafe în țara asta care fată tembeli devianți.

  6. Valahu Răspunde

    @Golf eu cred ca tu te tragi din scroafa.

    • Jan Răspunde

      Golf ăsta e un abonat al încălcării legilor și un client al politiei mai mult ca șigur !!!

      • Gol Răspunde

        Jane ai dreptate… Am câteva ultraje de succes la activ (toate). Dacă diareile astea în uniformă vor să stea de vor să stea de vorbă cu mine atunci trebuie să facă un efort consistent. Atâta timp cât sunt pieton sau ciclist, în ambele cazuri nemascat și nevaccinat, atunci nu stau la discuții. Dacă sunt oprit în calitate de șofer atunci da.

        Mulți pupători de cur de autorități pe aici. Voi sunteți de pe altă lume, nu ați văzut de ce sunt în stare jivinile astea pe care le susțineți. Recent au fost prezentate în mass media torturile pe care le operează. Și asta-i doar vârful icebergului.

        Ce să le explic la sclavii care simpatizează cu propriul agresor, devianți suferinzi de sindromul Stockholm sunteți cei care le luați apărarea la diareilor în uniformă.

      • Golf Răspunde

        Jane ai dreptate și în privința abonării la încălcarea legilor, dar al legilor adoptate de devianți precum cei care pun autoritățile pe un piedestal. Legi precum purtatul măștilor, distanțare socială.

  7. Lucifer Răspunde

    A intrat unul dintre demonii mei în respectivul beţivan şi a dat în cap. Prostie cât China.
    Oamenii se pot ajuta între ei, dar se pot şi omorî. Alegerea aparţine fiecăruia.
    Iar cu respectivul care a declanşat tot chermeleul acesta, locul său e în puşcărie. Nu în societate.

  8. Jurist Răspunde

    Golf , mai dete tu să nu zici unde …..

  9. Muresan Răspunde

    Individul respectiv trebuie reținut și arestat imediat, cel puțin 30 de zile !!!. Urgent reținerea lui !!!.

  10. Gheorghe Răspunde

    Nu-l retin ca s-a constatat că individul afumat este de fapt unul de-al lor.Este unul care se ocupă de datul cu ciocul pe la gabori.Fusese la o întâlnire de taină cu ei si i-au turnat prea mult in pahare in timp ce dadea rapoartele.Nu merita sa va înjurat și sa va certați pentru asta.Ei sunt prieteni de,,serviciu la dtat”.Hai salutare si numai bine,cu masca sau fără masca!

  11. Golf Răspunde

    Recunosc sunt un mare prost.
    Am vorbit foarte rău datorită faptului că eu sunt făcut dintr-un incest,la 7 luni.
    Nu puteți să-mi cereți mai mult decât pot eu.

  12. Nicusor Răspunde

    Trebuia sa-i rupa mainile la drogat. Daca asta se intampla in SUA vorbeam deja de victime . Tuva-n gura de drogati alcoolici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.