PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Deputatul Radu Panait: Decizia premierului de a-l demite pe Vlad Voiculescu este inadmisibilă

Deputatul USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait, a reacționat la demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. El spune că decizia premierului de a-l demite pe Voiculescu este inadmisibilă.

,,Decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite din funcția de ministru al sănătății pe colegul meu, Vlad Voiculescu, este inadmisiblă. De la preluarea mandatului Vlad a dat dovadă de verticalitate și asumare, a luptat pentru transparență și pentru înlăturarea mafiei din sistemul medical. Aceste lucruri l-au transformat într-o țintă a unor atacuri continue.

De la începutul coaliției noi am dat dovadă de asumare și loialitate, însă modul în care Vlad Voiculescu a fost demis arată că partenerii noștri nu s-au ghidat după aceste două principii. Ziua de azi ne arată că cine luptă pentru transparență și depolitizare are numai de pierdut, cu toate că aceste două lucruri ni le-am asumat toți din prima zi de guvernare.

Lupta împotriva neregulilor din sănătate însă nu se oprește aici. Reforma României nu se oprește aici!”, a declarat Radu Panait, într-o postare pe pagina sa de Facebook.