Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Deputatul Radu Panait: Decizia premierului de a-l demite pe Vlad Voiculescu este inadmisibilă

Deputatul USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait, a reacționat la demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. El spune că decizia premierului de a-l demite pe Voiculescu este inadmisibilă.

,,Decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite din funcția de ministru al sănătății pe colegul meu, Vlad Voiculescu, este inadmisiblă. De la preluarea mandatului Vlad a dat dovadă de verticalitate și asumare, a luptat pentru transparență și pentru înlăturarea mafiei din sistemul medical. Aceste lucruri l-au transformat într-o țintă a unor atacuri continue.

De la începutul coaliției noi am dat dovadă de asumare și loialitate, însă modul în care Vlad Voiculescu a fost demis arată că partenerii noștri nu s-au ghidat după aceste două principii. Ziua de azi ne arată că cine luptă pentru transparență și depolitizare are numai de pierdut, cu toate că aceste două lucruri ni le-am asumat toți din prima zi de guvernare.

Lupta împotriva neregulilor din sănătate însă nu se oprește aici. Reforma României nu se oprește aici!”, a declarat Radu Panait, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

32 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Deputatul 0!

    • Adi Răspunde

      Trebuie făcute alegeri anticipate și trimise aceste nulități la mămica lor , la origini ne distrug copii , ne ard bolnavii , ne batjocoresc morții. Demisia jeguri și hoți, mincinoși și atei .

    • Raul Răspunde

      Am fost păcăliți de așa zisa clasă politică nouă, toți sunt fii de procurori sau nepoți de foști securiști, neomarxisti care urăsc neamul românesc precum și tot ceea ce este legat de noi.Barna & co , și cei de la Plus sunt doar niște marionete care au ordine precise în procesul de a distruge și umilii neamul românesc și ortodoxia.
      Noi poporul trebuie să luăm poziție față de acești răufăcători iar acest Panait este un exemplu clar de politician mincinos și răuvoitor care prin minciună și dezinformare securista ne-a păcălit să-l votăm.
      Muue USR -PLUS sunteți penibili , incompetenți niște lichele.

      • Cetateanul Răspunde

        Ne-au facut baietii cu ocazia celui mai important demers democratic de dupa 89 ! Stati acasa ! Nu iesiti la vot ! Familia si copiii si sunt ceva discriminatoriu !
        Nu fost bun de lider Nicusor Dan ?

      • Mircea Răspunde

        Mai țineți minte când acest ifect stătea la baza podului cu tot felul de pancarte în mână, mincinosul ce a realizat din câte ne-a promis . Au distrus țara așa clasă politică depășită și care să urască poporul român ca și acești usr-isti nu am mai avut .Și legionarii au fost mai buni .

      • radical2 Răspunde

        Repede ați cedat. Bine ca pe psdisti și PNL-iști i-ați lăsat 30 de ani.

      • Texte Răspunde

        …pesediste

    • Codruta Răspunde

      O sleahta de neprofesioniști cu creierul spălat.

  2. Szalma Jack Răspunde

    Decizia e “inadmisibilă” ????!!!!!!!!!! 😂🙈😁👍Inadmisibil e faptul ca ați ajuns voi la guvernare !!…Haștagiștii ăștia chiar că sunt dereglați la cap ! “Pretene”,du-te și fă o baie-n Someș,poate-ți revii ! 😂🙈😁👍

  3. Sătmărean Răspunde

    USR e o mare dezamăgire! Puneți oameni competenți, nu figuranți!

  4. radical2 Răspunde

    Ma intreb dupa cazul de la Administratia Nationala Apele Romane , cine din PNL si-a dat demisia? Din punctul meu de vedere PSD =PNL. Aceleasi vechituri, fosile politice care isi impart institutiile pe criterii politice. De USR PLUS este nevoie in continuare in politica romaneasca, chiar daca e greu. Ministerul Sanatatii este o nuca tare. Acolo e o structura mafiota foarte puternica. Ce sa faca Voiculescu aproape singur? Se pare ca a fost mancat destul de repede de animalele politice si acolitii acestora din institutii precum DSP. Degeaba esti conducator bun daca subalternii nu asculta de tine si isi fac meandrele in continuare. Asta e, mergem inainte.

    • Mido Răspunde

      Zi să mori tu! Asta era un conducător bun??!!! Habar nu avea cu ce se mănîncă sistemul de sănătate! Un neterminat spălat pe creier ca toți ceilalți haștagiști subdezvoltați care trăiesc într-o lume a lor, departe de realitatea cotidiană! Marș mă, imaturilor!

  5. Covidu’ Răspunde

    Panait baiete te-ai trezit sa comentezi ! Cum cacat ai ajuns acolo sus? Nici tu nu realizezi ! Vai de voi #rezistatilor !

  6. c-block Răspunde

    Eu mă gândesc așa în mine oare ce înțelege usereplus prin noțiunea de guvernare în coaliție. Din câte se pare ei se cred deținătorii adevărului absolut. Mai țineți minte când am zis că acest guvern de coaliție va rezista maxim un an și se va destrăma din cauza usereului? Și că această formațiune, pentru că nu o pot numi partid mai degrabă adunătură, deci această formațiune va furniza o mare-mare dezamăgire?

    • Partid unic Răspunde

      …ne trebuie, nu certăreţi ci oameni maturi care se ,,înţeleg”.

      • c-block Răspunde

        Auzi tu @partid unic. Vorbești tu dar nu știi ce a fost pe vremea aia. Lasă asta pe seama celor care știu asta mai bine! Eu nu mai doresc asemenea aberație. Oricum îmi dau seama că ai probleme în înțelegerea unui text în limba română pentru că nu pricepuși ce scrieși.
        Singura întrebare este dacă USR cunoaște noțiunea de guvernare în coaliție și ce anume presupune asta. Dacă nu știe atunci să facă bine și să sune un prieten sau să apeleze la alte ajutoare dar să nu arunce în debandadă țara pentru un om și pentru niște orgolii. Gândiți-vă că numai după Colectiv când a demisionat cu scandal Ponta și toată trupa. Acum ardem de vii pacienți la ATI (și nu o dată!!!) și nimeni nu demisionează??? Altfel aș sugera PNL-ului să treacă la guvern minoritar, UDMR sigur nu pleacă de la guvernare (prietenii știu de ce), dar important că vor susține prin vot acest guvern și nu cred că în momentul ăsta PSD ar fi dornic de guvernare. Nu de alta dar până în acest moment USR nu a făcut nimic pentru a duce la bun sfârșit cele promise alegătorilor proprii. Eu văd în ei doar o adunare generală de Gică-Contra și fără soluții. Iar cu contre mereu și bețe băgate printre spițe ???? nu se poate conduce o țară. Este o iresponsabilitate și o imaturitate ca partid politic să faci acest circ ieftin în pandemie. În Japonia se demisionează dacă trenul întârzie doar niște minute. Și în alte țări mai normale inclusiv din Europa decât noi se demisionează de la infinit mai puțin. Voiculescu în schimb a trebuit demis. E lipit cu prenadez de scaun? Apropo, să-mi spună careva dacă astfel de incendii au fost la vreo secție ATI în UE! Vă spun eu, a fost unul prin America de Sud și unul în India. Plus pana de curent și moartea bolnavilor în Iordania. Cam acolo ne este nivelul.

  7. x-ulescu Răspunde

    siaaa plecaaat vladutuuuuuuu , pe o scaduraaaa laaaata ….. cu p_la ….sculaaaataaaaaaaaaaaaa !!
    Ha,Ha ,HA

  8. Golf Răspunde

    Minți de îngheață apele trădătorule, colegul tău imbecil teleghidat de voi a încercat să privatizeze sistemul medical iar voi nu vă veți lăsa. Următorul teleghidat va face la fel.

  9. Smile Răspunde

    Dar cei de la PLUS Satu Mare, nu spun nimic, tot tu, Răducule, trebuie să vorbești și pentru ei, vai de steaua voastră.

    • Fely Răspunde

      Panait profesor de muzică ajuns deputat, acum să vă aud pe cei care ați pus stampila pe ei .Nu se aude , mâna sus !!!
      Nu a votat nimeni cu UTC SECURITATE ●
      Nu a votat nimeni cu PLUS DE NULITATE ●

      • @Fely Răspunde

        Acum s-au pitit sub alte nick-uri si se fac ca ploua, ca le e rusine ! “Tineriada” si-a schimbat nick-ul in “radical2” ! 😂🙈😁👍La urma urmei ce asteptari sa ai de la o adunatura de derbedei,care multi dintre ei ar trebui sa fie in puscarie incepand cu seful lor,cel ce-a furat banii destinati persoanelor cu handicap !

      • @Fely Răspunde

        Ce să zic de Reagan care dintr-un biet actoraş a ajuns presedintele SUA?

  10. c-block Răspunde

    Domnul deputat doar atât mai zic că sunteți de toată jena cu tot USR-ul ăsta. Duceți o luptă cu dușmanii imaginari de dați peste cap din orgolii personale toată guvernarea. Așa orgolii ca la USR eu nu am mai văzut. Dar niște orgolii personale care nu știu de la ce sunt alimentate pentru că nu au nici un substrat. Dar numai continuați așa, oamenii se satură pentru că își dau seama că nu se pot baza pe dumneavoastră, una ziceți alta faceți. Apoi să nu vă mirați că nici 10% nu o să aveți la alegerile următoare.

  11. Gheorghe Răspunde

    C-block,ai dreptate ca de fapt și acești usrplus nu sunt decât emanatia unor forte oculte cu interese vădite de a distruge tot ce a mai rămas din respectul pentru ființă bipeda numita,OM.Incrancenarea și perseverenta în prostie și neștiință este caracteristica și la ei ca și la alte partide.Daca mălai mare a fost capabil sa aprobe în vechiul guvern un ministru al dezvoltării (ministrul grinda,ion stefan)care nu si-a plătit impozitul pe casa de ani de zile și care ne mințește în fața ca meșterii i-au greșit proiectul de casa lăsând o grinda mai lunga,fara ca el sa știe,atunci ce sa ma aștept de la acest ,guvern al meu”format contra naturii.Cei care au votat pnl, s’au trezit ca acest pnl face guvern cu usr(partidul contra familiei formata din bărbat și femeie)și udmr asociație formata sa apere drepturile ungurilor împotriva romanilor.Asta este purul adevăr.Ce te aștepți de la o asa adunătură?….eu,nimic!Voi?aveți (inca)mari speranțe în politicieni?….
    Barna(maro ….de la C…T)și usr au sărit de cur în sus ca vezi doamne primspecialistul lor intr-ale doftoriilor a fost ejaculat,făcând un circ de tot…maro-ul, dar se vor muia când vor sta în fata tătucului lor,tartorul tartorilor,capo de tutti capi,mălaimare care-i va urechea spunandu-le să-și stea pe,, p…la ca boul pe coada” și cât timp mai este el președinte sa nu miște în front ca au de construit împreună o,,românie normala”si un,,lucru bine facut”.După ce va crăpa el sau va deveni un proferas de rand cu n-spe case(câștigate bineînțeles prin munca cinstita)pot sa facă ce vor ei dar pana atunci,mucles,ca va iau de ureche și va dau cu rigla(de profesor)la degete de va sare sângele…..he he he!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.