Ultima actualizare: ieri, 19:37

Naţionale

Vlad Voiculescu, demis de premier. Dan Barna va fi ministrul interimar al Sănătății

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață, titrează Digi24. De altfel, acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

Andreea Moldovan, secretar de stat în minister, își pierde și ea funcția.

6 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Ați urmărit momentul artistic al ansamblului de comedie literară “Am căzut din lac în puț”. Urmează Arafat ca nominalizare la ministerul Economiei sau al Finanțelor? Noi cu ce am păcătuit de suntem așa de crunt pedepsiți de soartă?

  2. Cetateanul Răspunde

    HA ! HA ! HA !
    Unde gasesc si eu un popcorn bun ? Ca ceai am !

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Si PSD- ul a facut magarii ,dar parca acestia in cateva luni i- au intrecut in prostie. Unde sunt Bot, Ceausescu sa- i astepte cand ies de la emisiunile tv sau din ministere si sa- i injure non stop asa cum faceau cu psd- istii??? Astia sunt buni acum? Eu îi…..sustin si peste trei ani!!!!!!!!!

    • Golf Răspunde

      Exact ce a pățit Trump. Acum că ai noștri sunt la putere, bidon senilul, nu mai auzi o critică.

      Mass media = propagandă pe față. Spălare pe creier.

      Directorul tehnic CNN este înregistrat spunând că a inventat povești ca să-l denigreze pe Trump, și el crede că se numește propagandă ceea ce a făcut.

      https://youtu.be/8nsh2zBf2Tg

  4. x-ulescu Răspunde

    parca a venit Craciunu .. imi vine sa cant ,, O .. ce veste minunata !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.