PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Voluntariat! Acțiune de ecologizare a râului Tur din județul Satu Mare

Liberalii din Negrești-Oaș au făcut o acțiune de ecologizare pe râul Tur din județul Satu Mare. Timp de cinci ore, echipa PNL a curățat malurile, iar la final au adunat o cantitate impresionantă de deșeuri. 

„Echipa PNL Negrești-Oaș a făcut o acțiune de ecologizare pe râul Tur. La inițiativa presedintelui organizației PNL Negrești-Oaș, Ioan Savu astăzi, 17.04.2021, timp de 5 ore am început acțiunea de curățare a malurilor râului Tur de la Km9 până la stația de captare, de unde merge apa spre locuințele negreștenilor. Din nefericire cantitatea de deșeuri adunată a fost impresionantă. Administrația locală, administratorii apelor și pădurilor, ONG-urile și factorii educaționali mai au mult de lucru…! Dar să nu-i uităm nici pe aceia dintre noi care în timp ce se bucură de frumusețile zonei, își lasă murdăria acolo sau mai mult o transportă din oraș acolo.

Care dintre factorii locali răspunzători (Poliția Locală, Garda de mediu etc.) poate răspunde câte amenzi s-au aplicat în această zonă critică în privința alimentării cu apă a negreștenilor, dar nu numai??? Când veți vedea cât s-a adunat astăzi… poza este la final suntem siguri că veți spune, RUȘINOS! Dar și un gând bun pentru cei care au pus umărul astăzi. Vedeți-i dumneavoastră”, transmite PNL Negrești-Oaș.