Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Voluntariat! Acțiune de ecologizare a râului Tur din județul Satu Mare

Liberalii din Negrești-Oaș au făcut o acțiune de ecologizare pe râul Tur din județul Satu Mare. Timp de cinci ore, echipa PNL a curățat malurile, iar la final au adunat o cantitate impresionantă de deșeuri. 

„Echipa PNL Negrești-Oaș a făcut o acțiune de ecologizare pe râul Tur. La inițiativa presedintelui organizației PNL Negrești-Oaș, Ioan Savu astăzi, 17.04.2021, timp de 5 ore am început acțiunea de curățare a malurilor râului Tur de la Km9 până la stația de captare, de unde merge apa spre locuințele negreștenilor. Din nefericire cantitatea de deșeuri adunată a fost impresionantă. Administrația locală, administratorii apelor și pădurilor, ONG-urile și factorii educaționali mai au mult de lucru…! Dar să nu-i uităm nici pe aceia dintre noi care în timp ce se bucură de frumusețile zonei, își lasă murdăria acolo sau mai mult o transportă din oraș acolo.

Care dintre factorii locali răspunzători (Poliția Locală, Garda de mediu etc.) poate răspunde câte amenzi s-au aplicat în această zonă critică în privința alimentării cu apă a negreștenilor, dar nu numai??? Când veți vedea cât s-a adunat astăzi… poza este la final suntem siguri că veți spune, RUȘINOS! Dar și un gând bun pentru cei care au pus umărul astăzi. Vedeți-i dumneavoastră”, transmite PNL Negrești-Oaș.

6 comentarii

  1. Nicusor Răspunde

    Felicitari…..Toti ar trebui sa facem asta …..Nimanui nu ii place gunoiul…..Va intreb…..Nu erati mai fericiti mai demult cand nu era atata gunoi????

    • Codruta Răspunde

      Felicitări !!! Credeam că iară apar cei de la samcivica ,cu membrul lor de la plus marele dentist Ciolan , de care se zice ca cere bani pentru săraci și numai el știe ce face cu ei .
      Felicitări și mult respect măcar voi nu o faceți interesați ca alții .

  2. H&R Răspunde

    Apoi si cine a aruncat acolo?

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Felicitari !
    Pe cind o actiune de igienizare a pistei de biciclete Satu Mare – Oar ?
    Am trecut azi pe acolo…
    La mijlocul distantei dintre Satu Mare si Vetis e o
    ” groapa de gunoi” de toata frumusetea !!!
    Am facut o poza dar nu stiu cum sa o comunic catre Portalsm.
    Ca sa nu spun de un bax de vata de sticla sfarimat si aruncat pe o mare suprafata de iarba…un real pericol pentru animale !!!

    • ecologist Răspunde

      Portalul are și pagină de facebook. Încearcă așa. Pune poza publică și vede toată lumea. Poate cineva de rușine se va simți.

      • ecologist Răspunde

        Singura problemă e că dacă Garda de Mediu se sesizează vor da amendă proprietarului terenului. Că așa “minunată” e legea noastră! 😱😤🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.