PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica: Să ne apucăm de muncă. În 2024 trebuie să punem stop hegemoniei UDMR

Dorel Coica a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Partidul Social Democrat Satu Mare trebuie să se pregătească de următoarele alegeri electorale, iar pentru a pune capăt ,,hegemoniei UDMR”, partidul trebuie să dea dovadă de unitate.

,,Trebuie să ne apucăm de muncă, vom investi foarte mult în tineri, vreau să avem o echipă bună de oameni, vrem să avem un candidat la Primărie, o echipă pentru Consiliul Județean, a declarat Dorel Coica, precizând că susține în continuare ideea unei alianțe românești pentru Satu Mare: ,,În 2024 trebuie să punem stop hegemoniei UDMR-ului. Populația română nu simte că este reprezentată, de aceea fac un apel la toți care simt românește să facem o echipă”.

Liderul social-democrat a făcut un apel către toți membrii PSD Satu Mare.

,,Aș face un apel la toți membrii PSD că nu este momentul să mai avem dispute în această perioadă. Eu sunt dispus să mă alături echipei care dorește binele Partidului Social Democrat, vreau să revenim la forța pe care am avut-o în perioada trecută, când eram al doilea partid din Satu Mare și ne luptam cu oricine”, a mai spus Coica.