Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Dorel Coica: Să ne apucăm de muncă. În 2024 trebuie să punem stop hegemoniei UDMR

Dorel Coica a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Partidul Social Democrat Satu Mare trebuie să se pregătească de următoarele alegeri electorale, iar pentru a pune capăt ,,hegemoniei UDMR”, partidul trebuie să dea dovadă de unitate.

,,Trebuie să ne apucăm de muncă, vom investi foarte mult în tineri, vreau să avem o echipă bună de oameni, vrem să avem un candidat la Primărie, o echipă pentru Consiliul Județean, a declarat Dorel Coica, precizând că susține în continuare ideea unei alianțe românești pentru Satu Mare: ,,În 2024 trebuie să punem stop hegemoniei UDMR-ului. Populația română nu simte că este reprezentată, de aceea fac un apel la toți care simt românește să facem o echipă”.

Liderul social-democrat a făcut un apel către toți membrii PSD Satu Mare.

,,Aș face un apel la toți membrii PSD că nu este momentul să mai avem dispute în această perioadă. Eu sunt dispus să mă alături echipei care dorește binele Partidului Social Democrat, vreau să revenim la forța pe care am avut-o în perioada trecută, când eram al doilea partid din Satu Mare și ne luptam cu oricine”, a mai spus Coica.

26 comentarii

  1. desteptu Răspunde

    BAAAA…. INCA TOT ASA AI RAMAS? NU TIO VENIT MINTEA LA CAP?!?!?!?

    • Adi Răspunde

      Dacă mai apari tu des UDMR -ul o să aibă 80 / ,oltean mincinos din Vânju Mare, un șmecher are toată cariera lui o are clădita pe fraudă și minciună. Oare DNA -ul nu îl arestează pentru mandatul de succes ca primar , un mandat dezastruos si rușinos pentru noi românii.
      Credeam ca Govor este mai isteț și nu-l mai aduce înapoi la noi în partid de mortul ăsta dar se pare că este Coca fraierul de serviciu.
      LA PUȘCĂRIE OLTENE !

    • Dorin Răspunde

      Sclerozatul acesta uita că a candidat de 5 ori la primărie, dacă nu era USL era vaivdd mama lui, a luat 2000 de voturi la ultima lui candidatură .În mandatul tău ai distrus orașul, alo babaciune fugi și ia medicamente că ai mare nevoie.

    • Codruta Răspunde

      Se pare că penibilul este la extrem , demența pe culmile neatinse , olteanul vrea să mai candideze la primărie la 75 de ani .Deplasat nu este asa ?

  2. s Răspunde

    De acord, trebuie munca nu furtisaguri, deci sa va apucati cat mai repede

    • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

      Esti din orasul Satu Mare, sau n-ai avut ce face si ai scris si tu ceva?

    • Fely Răspunde

      Prietenul intim al lui Cristescu , când vine în Satu Mare Cristescu se vede cu Doru la el la cabinet .
      Acolo pun țară la cale .Niște penali.
      Bai Dorule la 70 de ani ai tăi blimba-ti nepotu .

  3. H&R Răspunde

    Asta a fost anesteziat pana acum? Sau de vina sa fie virusul, si astea sunt efectele secundare?

  4. Vasile Răspunde

    Ne apucam de munca : parcul Soarelui e in reabilitare totala, au mai ramas de inaugurat 3 cosuri de gunoi iar de pe holul spitalului masinaria de insosonat pantofi.

    • H&R Răspunde

      Ai uitat de parcarile din fata cabinetelor medicale.

    • Anonim Răspunde

      A realizat drumul spre Bucurestiul Mic actual Sătmărel cu covor asfaltic azi neamurile nu reușesc sa plombeze 7 gropi mici apărute dupa traficul greu cu pământ pentru centura afacerea neamurilor ,

  5. radical2 Răspunde

    Care tanar cu capul pe umeri ar accepta asa ceva? :))) Voi numai munca nu o promovati. Vai de voi .

  6. ciprian Răspunde

    Daca vreti sa va mai bage lumea in seama trebuie sa plecati voi leprele batrane ale psd-ului si sa lasati tinerii sa se impuna…ne-am saturat de Coica, Govor si alti gangsteri care au pradat sistematic timp de 30 de ani orasul si judetul

    • scoica Răspunde

      Adevăr vorbești !

    • Alin Răspunde

      Tot ăștia vor fi și la alegerile următoare stai liniștit doar că vor pune in fața marionete și lingăi tineri pe care îi vor manevră că pe păpuși…..au bani și influența la tovarășii comuniști de la București și cărțile le vor face cum trebuie tot ei, pentru prostime reforma….praf ii ochi….cât timp și la București dictează fosile comuniste și combinatori gen Stănescu tovarășul lui govor de suflet și alții care numai pentru reforma nu sunt nici o șansă peste 3ani…absolut nici una,a ajuns PSD-ul satu mare o troaca de laturi in care vierii șefi se bălăcăresc in voie spre rușine membrilor onești și capabili care nu incap de ei….de toată rușine!!!….de Cristescu nu mai zic spune el tot și sătmărenii se minunează ce elita politica reformatoare a fost plasat la Satu Mare.

  7. zelenac Răspunde

    Nici soacra ta nu te mai crede ……..

  8. Ax Răspunde

    Ar trebui sa se apuce de pescuit ! Să lase politica , că nu e pt el… Dr Ciuca, eu cred că tu ai LIMBRICI , că te mananca-n cur iar…

  9. GemeZamfirescu Răspunde

    Coiuc ,puiuc tu nu vrei sa te duci in penzie?Du-te Coiță și lasă-ne,ai avut patru ani sa faci nimic!Acu după ce și romanii au votat cu Gaborică (in primul mandat) ca sa nu voteze cu tine ce dracu mai vrei!N-ai tu treaba cu Primăria,nu vezi ce vraiște este totul
    prin cabinetele tale?Du-te ,nu te mai face de ras!Calotati ,decalotati,cu siguranța!

    • Manea Răspunde

      Nu prea ai pregătire medicală . Nu de la limbrici te mănâncă-n cur , ci de la oxiuri sau de la politică .

      • Dr. Maus Răspunde

        Și Coica ce pregătire mai are? Că a stat înainte la CMJ la înrolare să verifice p@tza pifanilor. După 90 cu igiena muncii sau ca medic de nu știu ce. A uitat tot ce știa că numai în funcții stătea. Și tot degeaba și acolo (vezi la DSP). Suferă de oltenism avansat.

  10. vasile Răspunde

    Daca candideaza din nou la functia de primar sigur vine pe locul 3, deoarece actualul primar Kereskenyi castiga, pe 2 va fi candidatul PNL si pe 3 Coica, oricum este un loc bun pe podium. Ca primar am vazut, foarte slab intalniri cu fostul premier la sediul PSD din Bucuresti nici macar la Palatul Victoria in cabinetul premierului nu avea intrare libera.

  11. Pacient Răspunde

    Zice, acest infractor nedovenit, încă, de tineri….. Care tineri, care au fost impuși pe liste la locale, la județ? Acele curve și analfabeți funcționali. Despre ce vorbim? Lumea S-a deșteptat, nu va mai i ghite minciunile. Coica, ești demn de milă, infractorul. Să cerceteze DNA fisele bolnavilor care au plecat de la el, care au prescrise o grămadă de diagnostice, dar care se regăsesc pe hârtie doar. Plus multe altele…. Urmează…….

    • SM Răspunde

      da Doamne sa auzim odata ca e cercetat de DNA pentru ce a si n-a facut in functie de primar, va fi zi de sarbatoare in SATU MARE ! bere si mici gratis!

  12. Satmareanul Răspunde

    Dar el nu era cu Pro Romania … ?
    Din cate imi tin minte … cu placa suedeza s-a dus din PSD si acum vrea inapoi … ?

    • c-block Răspunde

      Deja demult s-a dus înapoi. Ce să facă la Ponta dacă n-au prins nici parlamentul? Mare valoare și ăsta! Pfff!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.