PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

BAC 2021: Cele mai proaste licee din județul Satu Mare. Zero admiși

Două licee din județul Satu Mare intră în topul celor mai proaste licee întrucât niciun elev care a urmat cursurile acestor unități de învățământ nu a reușit să fie declarat reușit la examenul de bacalaureat.

Este vorba despre Liceul Tehnologic “Petru Cupcea” Supuru de Jos, cu un singur candidat înscris la examen, respectiv Liceul Tehnologic “Unio-Traian Vuia” Satu Mare care a avut patru elevi înscriși la examenul de bacalaureat, dar niciunul nu a reușit să obțină o medie de trecere.

Mai sunt și alte licee din județ care intră foarte ușor în acest top al rușinii. De exemplu, la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși, din cei 36 de elevi înscriși, doar unul singur a fost admis, iar la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ”Emil Palade” doar doi elevi din 47 înscriși au reușit să obțină o medie de trecere.

Ar mai fi de amintit și Liceul Tehnologic ”Eliza Zamfirescu” Satu Mare, cu 51 înscriși și 5 elevi admiși, dar și Liceul Tehnologic ”I.C Brătianu” Satu Mare, cu 59 înscriși și 7 admiși.

Alte licee din județ cu rezultate catastrofale la BAC 2021:


CITEȘTE ȘI: