Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

BAC 2021: Cele mai proaste licee din județul Satu Mare. Zero admiși

Două licee din județul Satu Mare intră în topul celor mai proaste licee întrucât niciun elev care a urmat cursurile acestor unități de învățământ nu a reușit să fie declarat reușit la examenul de bacalaureat.

Este vorba despre Liceul Tehnologic “Petru Cupcea” Supuru de Jos, cu un singur candidat înscris la examen, respectiv Liceul Tehnologic “Unio-Traian Vuia” Satu Mare care a avut patru elevi înscriși la examenul de bacalaureat, dar niciunul nu a reușit să obțină o medie de trecere.

Mai sunt și alte licee din județ care intră foarte ușor în acest top al rușinii. De exemplu, la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși, din cei 36 de elevi înscriși, doar unul singur a fost admis, iar la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ”Emil Palade” doar doi elevi din 47 înscriși au reușit să obțină o medie de trecere.

Ar mai fi de amintit și Liceul Tehnologic ”Eliza Zamfirescu” Satu Mare, cu 51 înscriși și 5 elevi admiși, dar și Liceul Tehnologic ”I.C Brătianu” Satu Mare, cu 59 înscriși și 7 admiși.

Alte licee din județ cu rezultate catastrofale la BAC 2021:

  • Liceul Tehnologic ”George Barițiu” din Livada: 30 de elevi înscriși și doar 2 admiși;
  • Liceul Tehnologic Tarna Mare: 11 elevi înscriși, 4 admiși;
  • Liceul Tehnologic Ardud: 2 elevi înscriși, 1 admis;
  • Liceul Tehnologic ”Simion Bărnuțiu” Carei: 12  elevi înscriși, 2 admiși.

CITEȘTE ȘI:

 

9 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Aici undeva a terminat Adrián Cozma. Felicitari.

  2. Unu' Răspunde

    Aceste licee trebuie desființate urgent! Sunt ținute în viață doar pentru ca așa-zișii profesori să aibă un job!!a

  3. Matrozul Răspunde

    Vlaidu Popescu- directorul UNIO-IPA să-și dea rapid demisia!

  4. Matrozul Răspunde

    Vlaicu Popescu este important pentru ciurdarul Romică Pop de la PNL-PDL

  5. Nicusor Răspunde

    Asa se vede ce tara ii Romania. Tara bananiera din lumea a 3 a. Si de analfabeti

  6. vai-de-mine Răspunde

    Elevii sunt prezenti fizic dar cu mintea “pe luna”! Ce vina au profesorii, liceele sau directorii ?
    Daca profesorul intreaba elevii; “aveti intrebari despre lectie?” in 99,9% din cazuri raspunsul e “NU”, atunci ce vina are profesorul? E datoria elevului sa puna mana pe carte si sa invete lectia din manual, iar cealalta zi sa intrebe profesorul daca are nelamuriri. Pare simplu dar e a naibii de complicat…

    • ... Răspunde

      Nu e chiar așa. Unii profesori, inclusiv de liceu nu au fost în stare să se organizeze sau le-a trebuit foarte-foarte mult timp ca să-și construiască lecțiile online. Multe ore au avut de suferit din această cauză. Îți spun eu pentru că de un an și jumătater lecțiile s-au făcut mai mult online și copilul meu acum a dat bacul. Apoi să vii tu minister după asta și să ai pretenția să cferi materia de parcă nici nu ar fi pandemie este mai mult decât aberant! Un prof acum pensionar la liceul maghiar avea o vorbă. Pentru 10% din elevi este indiferent cum predai lecția pentru că sunt genii. Pentru alte 10% iar este indiferent pentru că sunt tobă de proști. Pentru restul de 80% trebuie să stai pe capul lor. Online aqsta nu se poate. rezultatelel se văd mai ales la română. Să vii tu și să implementezi sistemul de corecție Pisa exact acum în plină pandemie este de-a dreptul halucinant! Este ca și cum ai obliga toți profii să dea brusc doctoratul toți neținând seama că nu au acces la toate informațiile necesare.
      PS. De câte ori a picat netul pe perioada lecțiilor online este de-a dreptul înfricoșător. Mulți copiii, mai ales cei de la țară, au fost privați de acest drept de a învăța. Cine ești tu minister să faci reformă în corectare hăpt amu?
      PS2. Eu doar sper ca din acești doi ani se va ridica un copil sau doi care peste ani să fie ceva politician sau decident sus pus și care mai și gândește. Sper că vor aduce aminte cum și-a bătut joc ministerul, politicul de viitorul lor și vor plăti cu aceeași poliță. Sper din suflet pentru că unii merită din plin asta. Asta atunci când ei vor fi pensionari și poate se vor bucura și ei de măsuri de genul nu ridicăm pensia anul ăsta că nu sunt bani. Dragi pensionari! Mai rezistați puțin pentru că noi nu vrem să tăiem banii care curg către prietenii noștri. mai bine vă taxăm pe voi!

  7. profesor Răspunde

    La Liceul Unio-Traian Vuia, de 3 ani nu au existat absolventi de liceu zi. Cei patru candidatii sunt generatia 2011/2012, seral !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.