Ultima actualizare: azi, 11:06

Locale

Rezultate Bac 2021: Nicio medie de 10 în județul Satu Mare. Topul liceelor

S-au afișat rezultatele la examenul național de Bacalaureat! Nu există nicio medie de 10 în județul Satu Mare. Primii trei elevi cu cele mai mari medii provin de la  Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național ”Ioan Slavici” Satu Mare și Liceul Teoretic German ”Johann Ettinger”.

Colegiul Național ”Mihai Eminescu” este instituția de învățământ din Satu Mare cu cele mai bune rezultate, urmat de Colegiul Național ”Ioan Slavici”, iar locul trei îi revine Liceului Teoretic German ”Johann Ettinger”.

Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice. Rezultatele la Bacalaureat 2021 sunt publicate în format anonimizat. Asta înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

2 comentarii

  1. ... Răspunde

    Se poate “mulțumi” colegilor de la Bistrița care au corectat poate prea exigent lucrările la română. Am înțeles că toată lumea este nemulțumită. Aviz colegilor corectori să țină minte asta. În mod absolut interesant la Maramureș nu sunt astfel de probleme legat de corectarea lucrărilor de sătmăreni la limba română.

  2. ... Răspunde

    Și încă un lucru. Acest aspect nu este deloc corect având în vedere că acești copiii mai mult s-au pregătit online !!!! Nu caut scuze dar nu pare o abordare obiectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.