Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

Concerte Direcţia 5 şi Bere Gratis la Negreşti Oaş

Trupele Direcţia 5 şi Bere Gratis vor concerta în această vară la Negreşti Oaş, în cadrul evenimentului “Zestrea Oaşului”. Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, a dezvăluit la emisiunea PortalSM LIVE modul în care se va desfăşura în acest an sărbătoarea oraşului.

“Intenţionăm să organizam Zestrea Oasului dar sub altă formă şi să nu algomerăm, să nu fie foarte multă lume  la un loc. Începând cu 28 iulie, va fi a patra editie “Pe Uliţele Satului”. Negreşteni au ocazia să îşi aducă copiii la muzeu în aer liber, unde vor fi diverse activităţi, olărit şi diferite jocuri creative.

Undeva din 6 august până în 16 august o sa avem târgul de produse tradiţionale, târgul de meşteşuguri unde o să fim în parteneriat cu Camera de Comerţ, fiind un festival internaţional regional unde vor participa Ucraina, Slovacia, România şi Polonia. Pe data de 16 august vom avea recital folcloric, iar pentru ceilalţi consumatori de muzică uşoară, peste o săptămână, mai multe spectacole iar capul de afiş Direcţia 5 şi Bere Gratis”, a spus Aurelia Fedorca.

Ea a precizat că se vor ţine cont de toate restricţiile impuse de autorităţi pentru prevenirea pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.