PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Concurs controversat la şefia unei instituţii din Satu Mare. Primul pe ţară la scris, picat la interviu!

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al unei instituţii din judeţul Satu Mare ridică mari semne de întrebare, după ce un candidat, care a obţinut cea mai mare notă la scris dintre toţii candidaţii din ţară, a fost respins la interviu, la limită.

În mod concret este vorba despre funcţia de director al Filialei Teritoriale de Îmbunătăţiri Funciare Satu Mare, unde s-au înscris doi candidaţi din judeţul Satu Mare, ambii membri PNL. Este vorba despre Cristian Jurge şi Nagy Otto, cel care conduce instituţia.

Dacă la prima probă, cea scrisă, Cristian Jurge a fost respins cu nota 59,33, Nagy Otto a obţinut nota 95,67, fiind cea mai mare pe ţară dintre toţi candidaţii care au susţinut examen la acea vreme.

La cea de-a doua probă, cea practică, Nagy Otto a obţinut 84,67 de puncte, fiind admis mai departe.

Surpriza a venit însă la cea de-a treia probă, interviul, unde Nagy Otto a fost singurul candidat respins, cu nota 67,67, ceilalţi fiind admişi.

Voci din interiorul PNL afirmă că Nagy Otto ar fi o victimă a războiului care se duce la nivelul partidului între cele două tabere, Cîţu şi Orban.