Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Concurs controversat la şefia unei instituţii din Satu Mare. Primul pe ţară la scris, picat la interviu!

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al unei instituţii din judeţul Satu Mare ridică mari semne de întrebare, după ce un candidat, care a obţinut cea mai mare notă la scris dintre toţii candidaţii din ţară, a fost respins la interviu, la limită.

În mod concret este vorba despre funcţia de director al Filialei Teritoriale de Îmbunătăţiri Funciare Satu Mare, unde s-au înscris doi candidaţi din judeţul Satu Mare, ambii membri PNL. Este vorba despre Cristian Jurge şi Nagy Otto, cel care conduce instituţia.

Dacă la prima probă, cea scrisă, Cristian Jurge a fost respins cu nota 59,33, Nagy Otto a obţinut nota 95,67, fiind cea mai mare pe ţară dintre toţi candidaţii care au susţinut examen la acea vreme.

La cea de-a doua probă, cea practică, Nagy Otto a obţinut 84,67 de puncte, fiind admis mai departe.

Surpriza a venit însă la cea de-a treia probă, interviul, unde Nagy Otto a fost singurul candidat respins, cu nota 67,67, ceilalţi fiind admişi.

Voci din interiorul PNL afirmă că Nagy Otto ar fi o victimă a războiului care se duce la nivelul partidului între cele două tabere, Cîţu şi Orban.

8 comentarii

  1. Pop Răspunde

    Tara asta nu se va dezvolta niciodată nici într-o 1000 de ani daca nu se depolitizează instituțiile care administrează tara de la spitale până la învățământ. Constituția României e prost făcută și cred că doar cetățenii prin petiții o pot schimba

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Aceste asa-zise “concursuri” nu sint altceva decit un simulacru sinistru prin care clientela de partid este pusa pe functii.
    Pe nimeni nu intereseaza competenta.
    Cistiga cel care trebuie nu cel care este mai bun.
    Este o alta modalitate de a umili oamenii de buna credinta care chiar cred ca participa la un concurs !

  3. x-ulescu Răspunde

    pnl-ist ? contra pnl-ist e bineeee

  4. Ioan Răspunde

    PNL Satu Mare a ajuns un partid de tot rahatul! Mai rău ca PSD! Cozma taie și spânzură de parcă ar fi pe moșia lui mă-sa și tată său. Nepotisme, cumetrii, finul Beseni vicepreședinte la Cons. Jud., șoferul șef la RAR … până in 2024 îți ajunge sub 10% !

  5. Beny Kira Răspunde

    Această porcărie este opera ciurdarului Romeo Pop

  6. xpert86 Răspunde

    Daca voi nu nu vreți, eu va vreau!! A omis Otto sa spună cat a pierdut si cum a aflat subiectele dinaintea examenului!!! A avut oare susținerea partidului pentru a putea ocupa aceasta functie??! Pai daca mai marii partidului nu l-au vrut de ce sa mai bagat in seama??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.