PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Cadavru găsit în Someș, în municipiul Satu Mare

Cadavrul unui bărbat, cu vârsta cuprinsă între 35-50 de ani, a fost găsit, marți dimineața, la ora 6.30, plutind pe Someș în municipiul Satu Mare. Un martor a văzut trupul neînsuflețit și a sunat de urgență la 112, la fața locului deplasându-se echipaje al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ce spune Poliția:

Azi dimineață, în jurul orei 6.00, polițiștii din cadrul IPJ SM au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona  Podului de fier, din municipiul Satu Mare, în Someș, s-ar afla o persoană, înecată .

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, cele sesizate se confirmă. Cadavrul a fost depus la Prosectura Spitalului Județean.

În cauză, se fac verificări pentru stabilirea identității bărbatului și a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Cadavrul a fost scos din apă de un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare.

„O persoana care se deplasa spre munca l-a observat de pe pod și a anunțat cazul. Bărbatul se afla în apropierea podului de fier. Au intervenit doua echipaje cu o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de Terapie Intensiva Mobilă. La ora 7:15 s-a încheiat intervenția.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Încă nu se cunoaște identitatea bărbatului, nici modul în care acesta a ajuns în apă. Ar putea fi vorba despre un accident, o crimă sau sinucidere. Poliția a deschis o anchetă, urmând să se stabilească atât identitatea persoanei, cât și cauza incidentului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare, acolo unde va fi efectuată autopsia.

Știre în curs de actualizare…