Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Cadavru găsit în Someș, în municipiul Satu Mare

Cadavrul unui bărbat, cu vârsta cuprinsă între 35-50 de ani, a fost găsit, marți dimineața, la ora 6.30, plutind pe Someș în municipiul Satu Mare. Un martor a văzut trupul neînsuflețit și a sunat de urgență la 112, la fața locului deplasându-se echipaje al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ce spune Poliția:

Azi dimineață, în jurul orei 6.00, polițiștii din cadrul IPJ SM au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona  Podului de fier, din municipiul Satu Mare, în Someș, s-ar afla o persoană, înecată .

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, cele sesizate se confirmă. Cadavrul a fost depus la Prosectura Spitalului Județean.

În cauză, se fac verificări pentru stabilirea identității bărbatului și a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Cadavrul a fost scos din apă de un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare.

„O persoana care se deplasa spre munca l-a observat de pe pod și a anunțat cazul. Bărbatul se afla în apropierea podului de fier. Au intervenit doua echipaje cu o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de Terapie Intensiva Mobilă. La ora 7:15 s-a încheiat intervenția.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Încă nu se cunoaște identitatea bărbatului, nici modul în care acesta a ajuns în apă. Ar putea fi vorba despre un accident, o crimă sau sinucidere. Poliția a deschis o anchetă, urmând să se stabilească atât identitatea persoanei, cât și cauza incidentului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare, acolo unde va fi efectuată autopsia.

Știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.