Ultima actualizare: ieri, 20:12
Locale

VIDEO. Mama care şi-a bătut copilul LIVE câştigă bani din postări pe reţelele sociale

Mama care şi-a bătut un copil în timpul unei transmisiuni live pe Tik Tok încasa bani în urma postărilor pe care le făcea pe rețeaua de socializare. În momentul în care și-a lovit copilul, femeia a fost perturbată din practicarea „profesiei” pe care o are de o perioadă de timp, și anume aceea de a face transmisiuni în direct pe Tik Tok.

Tatăl copiilor se află la muncă în străinătate, iar mama își câștigă existența din postările de pe Tik Tok, potrivit directoarei DGASPC (Direcţiei Generale De Asistenţă Socială Şi Protecţia Copilului) Satu Mare.

„Problema este că această mamă are, practic, această muncă de a se filma și de a obține bani din diferite postări pe rețelele de socializare, nu de ieri, de astăzi. Niciodată nu a acționat astfel încât să pericliteze integritatea fizică sau morală a copiilor. Avertismentele pe care le-a primit anterior din partea vecinilor și a comunității a fost nu cazuri care impuneau luarea copiilor din familie, ci mai degrabă aspecte care țineau de comportament, de ridicat tonul la copii.

Ea își câștigă existența din aceste postări de pe Tik Tok, am înțeles. În fiecare lună, merge și ridică o sumă de bani de la poștă. Dânsa dorește să aibă o imagine, să fie populară pe anumite rețele. Asta este profesia ei, profesie care, din păcate, cred că în momentul în care a fost perturbată din exercitare de către copii s-a ajuns la astfel de lucruri. Fapt pentru care noi am considerat că copiii trebuie scoși din acest mediu, fiind soluție în familie, conform legislației, au rămas în familie extinsă, cu monitorizare strictă, dar atât mama, cât și tatăl, și copiii sunt în continuare într-un program de intervenție specializată, având nevoie de o susținere și de o consiliere”, a spus Mariana Dragoș, directorul DGASPC Satu Mare, în direct la PortalSM LIVE

Femeia a rămas fără cei trei copii ai ei, momentan. Comisia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului a dispus ca aceştia să ajungă la rude apropiate.

„Ea a mai fost în evidențele noastre la o sesizare anonimă. Am știut exact domiciliul și unde putem să mergem să o identificăm. A început ancheta noastră în regim de urgență. […] Ca primă măsură, s-a identificat mătușa paternă unde copiii au fost plasați până la revenirea din străinătate, de la muncă, a mamei tatălui, a bunicii paterne, pentru că familia lărgită din partea tatălui se ocupă corespunzător de creșterea lor”, a mai spus Mariana Dragoș. 

Sesizări la Telefonul Copilului – 0261 983

Persoanele care au o suspiciune de abuz asupra unui copil într-o familie, pot să apeleze oricând Telefonul Copilului, unde pot face o sesizare, inclusiv sub anonimat. 

„De ani de zile, în România funcționează telefonul copilului. În județul Satu Mare, acest telefon este funcțional non-stop. 0261 983 este telefonul copilului, unde oricine poate să sesizeze și noi suntem obligați să analizăm situația, să facem o anchetă, o evaluare inițială, și să spunem: da, se confirmă sau nu se confirmă orice suspiciune. Este un telefon gratuit, permanent”, a spus directoarea DGASPC, Mariana Dragoș.

Citeşte şi:

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    pai voi va legati de o fatuca care face tik tok? mergeti la caprici sa vedeti fete adevarate care fac video chat sau instagram privat.

  2. Anonim Răspunde

    Bună
    Abuzul politicienilor ce ne tine în sărăcie cine o rezolvă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.