PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Romeo Pop a anunțat deja victoria lui Cozma: Vom câștiga zdrobitor!

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare a susținut astăzi, vineri, 2 iulie, o conferință de presă după finalizarea alegerilor din județ. Președintele interimar al PNL Satu Mare și candidat pentru funcția de președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL, deputatul Adrian Cozma a declarat că își dorește un PNL bazat pe principii, precizând că ”va fi garantul implicării tuturor”. Prezent la conferința de presă, noul președinte al Organizației Municipale PNL Satu Mare, Romeo Pop, întrebat de alegerile pentru conducerea județeană ce vor avea loc în data de 16 iulie, a spus că ,,va fi o victorie zdrobitoare”.

Pentru șefia Organizației Județene PNL Satu Mare au intrat în cursă actualul președinte interimar, deputatul Adrian Cozma și Ștefan Csordaș. Alegerile vor avea loc la mijlocul acestei luni, însă noul președinte al Organizației Municipale, Romeo Pop, a spus că știe ce se va întâmpla în data de 16 iulie.

,,Vom vedea ce se va întâmpla în 16 iulie, dar eu știu ce se va întâmpla. O să câștige echipa noastră, cu Adrian Cozma în frunte și vă spun de pe acum că va fi o victorie zdrobitoare. Nu mai putem merge la Partidul Național Liberal cu jumătăți de măsură, cu oameni nepregătiți”, a declarat Romeo Pop.

Adrian Cozma a declarat că își dorește un PNL bazat pe principii, precizând că ”va fi garantul implicării tuturor”.

,,Resursa umană pe care o aducem în PNL trebuie să se concretizeze în fapte pentru Satu Mare. Vrem să ne asigurăm că vom avea cei mai buni oameni, cele mai performante organizații în județul Satu Mare. Am toată determinarea de a face un PNL bazat pe principii, un PNL care să nu-și piardă valorile și un PNL care să răspundă tuturor provocărilor și să venim cu soluții pentru județul Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.