Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

VIDEO. Romeo Pop a anunțat deja victoria lui Cozma: Vom câștiga zdrobitor!

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare a susținut astăzi, vineri, 2 iulie, o conferință de presă după finalizarea alegerilor din județ. Președintele interimar al PNL Satu Mare și candidat pentru funcția de președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL, deputatul Adrian Cozma a declarat că își dorește un PNL bazat pe principii, precizând că ”va fi garantul implicării tuturor”. Prezent la conferința de presă, noul președinte al Organizației Municipale PNL Satu Mare, Romeo Pop, întrebat de alegerile pentru conducerea județeană ce vor avea loc în data de 16 iulie, a spus că ,,va fi o victorie zdrobitoare”.

Pentru șefia Organizației Județene PNL Satu Mare au intrat în cursă actualul președinte interimar, deputatul Adrian Cozma și Ștefan Csordaș. Alegerile vor avea loc la mijlocul acestei luni, însă noul președinte al Organizației Municipale, Romeo Pop, a spus că știe ce se va întâmpla în data de 16 iulie.

,,Vom vedea ce se va întâmpla în 16 iulie, dar eu știu ce se va întâmpla. O să câștige echipa noastră, cu Adrian Cozma în frunte și vă spun de pe acum că va fi o victorie zdrobitoare. Nu mai putem merge la Partidul Național Liberal cu jumătăți de măsură, cu oameni nepregătiți”, a declarat Romeo Pop.

Adrian Cozma a declarat că își dorește un PNL bazat pe principii, precizând că ”va fi garantul implicării tuturor”.

,,Resursa umană pe care o aducem în PNL trebuie să se concretizeze în fapte pentru Satu Mare. Vrem să ne asigurăm că vom avea cei mai buni oameni, cele mai performante organizații în județul Satu Mare. Am toată determinarea de a face un PNL bazat pe principii, un PNL care să nu-și piardă valorile și un PNL care să răspundă tuturor provocărilor și să venim cu soluții pentru județul Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

10 comentarii

  1. raul Răspunde

    PDL-ul duce greul,vagabonzilor ce suteti, ati pus mana pe partid si il face-ti praf si pulbere incompetentilor de prima clasa ce sunteti!

  2. Adi Răspunde

    Vânzător de becuri a ajuns președinte la PNL , cam acesta este nivelul .Fost ciurdar la vacile lui Mitică ofsaid.

  3. Jolta Răspunde

    Nu ma mira faptul……. Un țăran prost needucat…

  4. Beny Kira Răspunde

    Romică, ești un simplu ciurdar ajuns prostul satului!

  5. Bucuresti Răspunde

    Foarte bine.
    numai asa pot sa ne conduca maghiarii.

  6. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Cozma, deputatul ZERO!

  7. satmarean Răspunde

    E normal sa-l sustineti Cozma, dar e absurd sa-l sustineti pe Citu, cel care nu demult dorea din nou sa ne prosteasca afirmand: Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare creşte, creşte şi consumul. Românii sunt mai fericiţi.
    Cozma sa nu uite ca nu era azi in partid, daca nu intervenea Orban!

    • Din satu mare și dacă Răspunde

      Și dacă iese Orban o belit poola Adisor…..care la conferința de presă susținută de câtu după moțiune a stat că cățelul credincios în spatele lui daca se caca sa ii tina oliță,politician de 2lei…..da de la Cozma te aștepți la orice,cum a migrat din PDL in PNL și a adus în conducerea partidului oameni incompetenți pe care poate sa ii manipuleze,pe cei care nu i-au cântat în struna i-a mazilit,face tot felul de jocuri jegoase pe sub mese cu cei din PSD,un alunecos,mai ceva că șarpele cu clopoței,da pana in 2024 nu mai este mult și va deveni un anonim că și predecesorii sai Nicoara, Albu!

  8. Aspi Rina Răspunde

    Victorie “zdrobitoare” ??!! Deci contracandidatul calaretului va fi zdrobit si plin de sange ?😜😂😁👍

  9. Om Răspunde

    ce echipa: Cozma -dansatorul la bustul gol , Istoc -comunist sadea, Romi Pop- falimentarea magazinului de becuri și Kira-minerul intelectual cu amanta șef de cabinet. Toți oameni Onești și bine pregătiți.Sigur ca Romi Pop îl vrea. El e muritor de foame dacă nu e consilier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.