PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Supercar-uri pe Transfăgărăşan. Sătmăreanul Ovidiu Pop, cu doi bolizi

Supercar-uri pe Transfăgărăşan. Sătmăreanul Ovidiu Pop a participat în această săptămână la o superediţie de supercar-uri pe Transfăgărăşan, organziată de Custom Cars Grand Tour 2021. El a participat cu un Lamborghini Huracan şi un Dodge Challenger.

La această ediţie au participat mai mulţi pasionaţi de maşini cu mulţi cai putere  din toate colţurile ţării. Pasionaţii de maşini au pornit din Bucureşti, au traversat Transfăgărăşanul, apoi la Sibiu, unde au inoptat.

Traseul lor mai cuprinde o vizită la Brasov şi o ultimă oprire în statiunea Mamaia unde vor face un popas de două nopţi pe litoralul românesc.

Ovidiu Pop arată pe blogul său cum a decurs totul:

 

Reamintim faptul că Ovidiu Pop are o poveste de film. El a început totul dintr-o pasiune pentru jocuri cu maşini de când era mic, iar dupa ce a crescut a reuşit să câştige milioane de euro din asta.

Mulţi sătmăreni îi cunosc povestea. El deține firma IT Ovilex, care este una dintre cele mai mari și de succes companii de jocuri din România.

A muncit și a reușit să-și îndeplinească visul pe care-l avea de când era copil: achiziționarea de mașini. Autoturismele se numără printre pasiunile pe care tânărul le-a păstrat încă din copilărie.