Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

VIDEO. Supercar-uri pe Transfăgărăşan. Sătmăreanul Ovidiu Pop, cu doi bolizi

Supercar-uri pe Transfăgărăşan. Sătmăreanul Ovidiu Pop a participat în această săptămână la o superediţie de supercar-uri pe Transfăgărăşan, organziată de Custom Cars Grand Tour 2021. El a participat cu un Lamborghini Huracan şi un Dodge Challenger.

La această ediţie au participat mai mulţi pasionaţi de maşini cu mulţi cai putere  din toate colţurile ţării. Pasionaţii de maşini au pornit din Bucureşti, au traversat Transfăgărăşanul, apoi la Sibiu, unde au inoptat.

Traseul lor mai cuprinde o vizită la Brasov şi o ultimă oprire în statiunea Mamaia unde vor face un popas de două nopţi pe litoralul românesc.

Ovidiu Pop arată pe blogul său cum a decurs totul:

 

Reamintim faptul că Ovidiu Pop are o poveste de film. El a început totul dintr-o pasiune pentru jocuri cu maşini de când era mic, iar dupa ce a crescut a reuşit să câştige milioane de euro din asta.

Mulţi sătmăreni îi cunosc povestea. El deține firma IT Ovilex, care este una dintre cele mai mari și de succes companii de jocuri din România.

A muncit și a reușit să-și îndeplinească visul pe care-l avea de când era copil: achiziționarea de mașini. Autoturismele se numără printre pasiunile pe care tânărul le-a păstrat încă din copilărie.

14 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Nu vreau sa par invidios, nu contest ca acest Domn Ovi este inteligent dar un lucru NU se vede pe el, ca are bani.
    Deci cum vorbeste exact ca un taran, acel accent de taran original…. mie scarba sa ascult, desi sunt maghiar da asa sa vorbesti e toata groaza

    • AziNu Răspunde

      Dar e a lui. Plus ca ai are timp sa-si schimbe atitudinea . Are o varsta la care prietenii sunt importanti, etc .Altii se dau barosani cu ce nu au (vloggerii astia dp net) , il vezi si pe cakaciosu ala de “Seli” : si-o luat un Porsche si deja o facut videoclip cu el . Ala e un ratat pe care algoritmul youtube l-o ales dintr-o eroare. La fel si Abi , Dorian GayPopa , Dani “Mitocanu” si lista e lunga

    • y Răspunde

      @Driver, asta se chema pe vremea mea “szakbarbár”.
      Ce vrei de la el dacă de mic copil, născându-se cu joystick și cu nintendo în mână nu a pus mâna pe carte. Bravo lui ce a făcut dar cultura expresiei și a exprimării vine de la literatura citită nu pe pe Glovo sau olx. Asta este. Dacă vrea și își găsește timp mai poate recupera. Singura problemă este dacă vrea ori ba. Că de se simte confortabil așa fii sigur că nu va schimba nimic.

  2. H&R Răspunde

    Astăzi nu contează anii, numai mașina și banii…🤭

  3. cârcotaş Răspunde

    Cu puţin efort ar putea marşa spre registrul comic. Ar putea îmbrăca o subă miţoasă de cioban, o căciulă adecvată şi mult exerciţiu. Un fel de ciobanu’ Ghiţă.

    • AziNu Răspunde

      Ar fi ciobanul cu Lamborghini 🙂

      • Zizi Lambrino Răspunde

        Fără supărare dar Ghiță vorbește mai elevat. Probabil mioarele din custodie au pretenții mai mari acolo în vârf de munte decât …. calculatorul.

  4. remy martin Răspunde

    Rai mai sunteti mai oameni…

    • Satmarean Răspunde

      Ovidiu Pop ăsta nu are vocabular, vorbește atâta de urât , flegmaic, tărănește, un cioban vorbește mult mai frumos, nemaivorbind de prostiile pe care le face pe câmp cu așa zișii prieteni de-ai lui !!! Rușine !

  5. Crack Răspunde

    Va zic parerea mea. Pt inceput,bravo lui .
    Deci,baiatul asta are bani ,nu pt ca este inteligent ci pt. ca a fost norocos.
    Va dau un ex simplu: Mie imi place foarte mult sa ma masturbez,o fac zilnic, si ajung si la 7-8 ori pe zi. Chiar in perioada asta cineva plateste pt cei ce se masturbeaza peste normal, iar eu,fiind pasiunea mea, fac bani la greu…..deci e simplu, fac bani pt ca am avut noroc sa fiu platit pt pasiunea mea, nu pt ca sunt inteligent. Cat despre cum vorbeste, sunt scoliti ce vorbesc mai groaznic.

  6. Ptr Crack de la Virus Răspunde

    Tu chiar ca esti un bou, incearca sa ajungi la 10 ori pe zi.
    Cheama-l si pe ovi, poate pune botu

  7. Razvan Răspunde

    Un mincinos. A promis că va sponsoriza Olimpia cu 100.000 euro, dar totul a fost doar o mare minciună.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      100 de mii de coco pe olimpioti? Poate da banii la biserica, ca tot atat de folositor e, sa-u sa-i traga in jos pe buda.

  8. Driver Răspunde

    Oricum are bani multi, poate sa aiba, tot un taran incult ramane cu un Lamborghini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.