PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Super distracție în Grădina Romei, la Zilele Partium. Concursuri, activități pentru copii și multă voie bună

Super distracție în Grădina Romei din municipiul Satu Mare, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare Partium. Sătmărenii se pot bucura în acest sfârșit de săptămâna de nenumărate evenimente, de la degustări de vinuri, concursuri de gătit și evenimente sportive, până la teatru de păpuși și concerte unul și unul.

Având în vedere multitudinea de evenimente organizate în cadrul Zilelor Partium, Grădina Romei a fost luată cu asalt, în această după-masă, sâmbătă, 21 august, de părinți, copii și bunici, dornici să se bucure de surprizele pregătite de organizatori.

Sătmărenii se pot destinde în acest weekend la Curtea Vinurilor, probabil una dintre cele mai apreciate dintre locaţiile Zilelor Culturale Partium, unde discuţiile şi întâlnirile dintre prieteni sunt acompaniate de muzică plăcută şi asortate cu cele mai alese vinuri ale regiunii.

De asemenea, organizatorii au acordat, și anul acesta, o mare atenție evenimentelor sportive, cum ar fi antrenamentele de Zumba, tururile de ciclism sau turneele de șah.

Nu vor lipsi nici concursurile de gătit, în cadrul cărora echipele înarmate cu linguri de lemn și condimente cu mirosuri îmbietoare se iau la întrecere pentru a câștiga titlul de cel mai bun bucătar.

Există, desigur, și programe pentru copii la Zilele Partium. Cei mici se pot bucura, în acest weekend, de teatru de păpuși, povești muzicale și alte fel și fel de jocuri interesante.