PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Dacia cu 8 roţi inventată de un sătmărean. Numai bună pentru drumurile din România!

Dacia cu 8 roţi. Un sătmărean a “inventat” Dacia cu 8 roţi. Este vorba despre cunoscutul vlogger Ovidiu Pop, pasionat de maşini, care a încercat o nouă aventură pe dealurile din judeţul Satu Mare.

Cu ajutorul unor mecanici, el a mai adăugat unui autoturism Dacia încă patru roţi pe care le-a sudat de cele existente cu sprijinul unor suporţi. Noile roţi le-a împrumutat de la un Nissan Patrol, fiind mult mai mari decât cele obişnuite.

Alături de câţiva prieteni, Ovidiu Pop a testat maşina într-o zonă deluroasă din judeţ. Fiind o improvizaţie, nu a durat foarte mult până când o roată s-a desprins, însă totuşi, maşina s-a descurcat bine pe drumurile dificile.

Reamintim faptul că Ovidiu Pop are o poveste de film. El a început totul dintr-o pasiune pentru jocuri cu maşini de când era mic, iar dupa ce a crescut a reuşit să câştige milioane de euro din asta.

Mulţi sătmăreni îi cunosc povestea. El deține firma IT Ovilex, care este una dintre cele mai mari și de succes companii de jocuri din România.

A muncit și a reușit să-și îndeplinească visul pe care-l avea de când era copil: achiziționarea de mașini. Autoturismele se numără printre pasiunile pe care tânărul le-a păstrat încă din copilărie.