Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Dacia cu 8 roţi inventată de un sătmărean. Numai bună pentru drumurile din România!

Dacia cu 8 roţi. Un sătmărean a “inventat” Dacia cu 8 roţi. Este vorba despre cunoscutul vlogger Ovidiu Pop, pasionat de maşini, care a încercat o nouă aventură pe dealurile din judeţul Satu Mare.

Cu ajutorul unor mecanici, el a mai adăugat unui autoturism Dacia încă patru roţi pe care le-a sudat de cele existente cu sprijinul unor suporţi. Noile roţi le-a împrumutat de la un Nissan Patrol, fiind mult mai mari decât cele obişnuite.

Alături de câţiva prieteni, Ovidiu Pop a testat maşina într-o zonă deluroasă din judeţ. Fiind o improvizaţie, nu a durat foarte mult până când o roată s-a desprins, însă totuşi, maşina s-a descurcat bine pe drumurile dificile.

Reamintim faptul că Ovidiu Pop are o poveste de film. El a început totul dintr-o pasiune pentru jocuri cu maşini de când era mic, iar dupa ce a crescut a reuşit să câştige milioane de euro din asta.

Mulţi sătmăreni îi cunosc povestea. El deține firma IT Ovilex, care este una dintre cele mai mari și de succes companii de jocuri din România.

A muncit și a reușit să-și îndeplinească visul pe care-l avea de când era copil: achiziționarea de mașini. Autoturismele se numără printre pasiunile pe care tânărul le-a păstrat încă din copilărie.

26 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Da, se vede cât a rezistat invenția lui. Opriți-l odată pentru totdeauna cu prostiile și măgăriile pe câmp. Inacceptabil asemenea lucruri !. Astea sunt laude , niște prostii. Distruge mașini, filmează și postează ce face împreună cu ceilalți prunci toate măgăriile.

    • Satmareanul frustrat Răspunde

      De ce esti frustrat satmarene? Ti-a cerut cumva bani din salariul tau minim pe economie? Face ce doreste pe banii lui!

      • Unu Răspunde

        Ce face el cu postările astea nu sunt niste exemple demne de urmat. Limbajul, mimica, precum și ceea ce face pe câmp cu mașinile sunt exemple negative.

      • Muresan Răspunde

        Mai bine ai dona la săraci si la nevoiți decât să faci toate măgăriile și să strici banii pe prostii, lucruri inutile . Crezi că te apreciază cineva cu magăriile pe care le faci cu mașinile pe câmp?. Fain exemplu dai !

  2. altu fără bmw Răspunde

    Da USB-ul unde bagi frățioare inventiv? Și nu văd cablul de net la rablă! Sau e wireless și ăla??? Ai face mai bine dacă ai lucra la ceva chestie electrică. Sau ceva pe hidrogen. Cu asta nu ești trendy! Do you know what I mean

  3. Filantrop Răspunde

    E un osan prost si incult.
    Ma bucur ca si altii se gandesc, ca mine. Mai bine ar ajuta un scop caritabil din suma cat a investit in aceasta tampenie. Ce faci tu, copile, nu este un exemplu de urmat ptr generatia pe care ai tintit. Eu simt un dispret extraordinar fata de acesti specimeni din filmare.

    • altu fără bmw Răspunde

      E narcisism pur și o dorință intrinsecă de a fi mereu în centrul atenției. Iar ce face cu săraca mașină e.cam ce fac copii mici când combină piesele lego. Adică hai se vedem ce iese. Cam asta este nivelul. Cu ajutorul în scop caritabil și eu sunt de acord. Aici a cheltuit banii pe prosteală. Aș înțelege dacă ar fi un caz unic dar văd că tot se repetă. Sper să apuce și el vremea când trebuie să numere fiecare sfanț. Aici duce legea care scurește pe it-ști de impozit. Omul ar zice că sunt deștepți că doar îs doxă îh domeniu dar uite că nu-i așa. Zici că a dat în mintea copiilor.

  4. Unguru Răspunde

    Ce frustrati 🙂

    • Una Răspunde

      Pruncu ala nu-i cu tătye țâglălele pă casă !!!. Fură rău curent câteodată !

    • Unguru bulan Răspunde

      Dispari !!!

    • Svabu Răspunde

      Are dreptate cela fără bmw și ceilalți. Nu e ok asta ce face băiatul asta cu mașinile, total inutil și fără rost.

      • Unguru Răspunde

        Si face pe banii tai ? sau deranjaza pe cineva ?

        • altu fără bmw Răspunde

          Eu cred că tu ești frustrat. Crede-mă că pe marea majoritea, vreo 99% din populație îl doare fix la 2 m lateral dreapta ori stânga (după opțiuni) că ce face ăsta în timpul liber și cum ai zis pe banii luni. Oricum este absolut inutil și repet zici că a dat în mintea copiilor! Pe când un tractor zburător șefu? Asta nu e știre. Doar și numai în cazul în care redacția are cxeva obligații față de el.

  5. Jan Răspunde

    Creează o mașină electrică băi Ovidiu Pop si pune mâna pe gramatica limbii române cu limbajul tău de stână !!!

  6. H&R Răspunde

    Cu 8 roți, din care 4 nu atinge solul.

  7. Invidiosu' Răspunde

    Mai cititi odata articolul frustratilor. Si incercati sa intelegeti si sa vedeti ce a realizat copilul asta din munca si ingeniozitatea lui (nu ma refer la aceasta Dacie modificata, asta a fost pura distractie, poate a facut multe alte lucruri de care voi habar nu aveti), hai baieti, faceti si voi milioane de euro… prin munca daca puteti. In rest, dreptul vostru sa comentati prostii. Si apropo de donatii si fapte caritabile. De ce nu le cereti milionarilor de carton, escroci aceste gesturi?
    Mai cititi odata, poate intelegeti:

    “Reamintim faptul că Ovidiu Pop are o poveste de film. El a început totul dintr-o pasiune pentru jocuri cu maşini de când era mic, iar dupa ce a crescut a reuşit să câştige milioane de euro din asta.
    Mulţi sătmăreni îi cunosc povestea. El deține firma IT Ovilex, care este una dintre cele mai mari și de succes companii de jocuri din România.
    A muncit și a reușit să-și îndeplinească visul pe care-l avea de când era copil: achiziționarea de mașini. Autoturismele se numără printre pasiunile pe care tânărul le-a păstrat încă din copilărie.”

    • H&R Răspunde

      Despre Ovilex nu am auzit niciodata, numai acum. Nu despre el este vorba ci despre stirea de 0 bani. Erteted?

    • altu fără bmw Răspunde

      @Invidiosu’. Știi, unii dintre noi suntem din ăștia cu picioarele pe pământ. Ne vedem de treaba noastră, ne mai și chinuim, mai și lucrăm, mai plătim și niște taxe și impozite (nu ca el care e special și e scutit). Băiatul ăsta, bravo lui, ne fraierește și câștigă bani pe seama noastră, pe dorința noastră (nu a tuturora, a mea sigur nu) de a ne juca pe calculator. Deci câștigă bani din jocuri, apoi se joacă cu mașinuțele. Și pe calculator și în viață numai mașini. Eu îți spun din experiență că își caută cu lumânarea. Să nu am dreptate. În rest puțin îmi pasă de “performanțele” lui.
      PS. Dacă vrei un exemplu clar de young and restless businessman de succes care nu s-a lăsat până nu a reușit să-și frângă gâtul cu parapanta sa dragă gândește-te la tânărul fost patron de la Saladbox. Să-i fie țărâna ușoară. Ăla chiar că a făcut ceva concret!

  8. Invidiosu' Răspunde

    Mai pe scurt,
    acest copil are o pasiune pentru masini. A creat si realizat un program de simulator de camioane, cum bine stiti exista cu miile: de trenuri, de avioane, de formula 1, s.a.m.d. La postat pe google play. La inceput au intrat cativa Centi (no stress, no descurajare), nimic care sa prevesteasca bumul care va urma. A mai facut ceva inbunatatiri la simulator si dupa, a venit surpriza. Cu unu sau doi Euro pe descarcare ajungi sa ai la un milion de descarcari ceva milioane. Dar daca programul costa 5,10, su 20 de Euro, ceea ce nu este foarte mult pentru un occidental, cati bani poti sa faci?. Intrebarea mea este: Pe voi astia care carcotiti, de ce nu va duce capu’ sa faceti asa ceva? Si ca sa nu aveti dubii, va intreaba un om in varsta, cam 5o si ceva de ani in curind. Mai mult spre 60, nu va spun exact. Culmea este ca ma mai joc pe calculator. Acuma Far Cry 5 ( a doua oara il duc la capat) dar nici, Call of duty , Crisys nu ma scoate din casa, sau Rise of Nation. Ma pun cu oricare sa jucam un FPS, garantez ca il bat. 🙂 Asa va spune unul care cam se pricepe la multe, no bine, la agricultura nu ma pricep. Nu fiti INVIDIOSI! Incercati si voi sa realizati ceva, sa fiti creativi. Nimeni nu va impiedica. Toti aveti o SANSA!
    PS
    “Mai pe scurt” a fost un pic cam lung, scuze.

    • Lot10Games Răspunde

      Da-mi si mie un rating bun la un joc, daca vorbesti asa. Eu am inceput sa fac jocuri la 39 de ani cu programu ala de 20 de euro care de fapt e gratuit. Platesti licenta daca faci profit de peste 100.000 de euro pe an.

      Ai aici link la jocurile mele daca te mai joci si pe android:
      https://play.google.com/store/apps/dev?id=4692939627370696571
      P.S. Eu nu fac pagube :))

    • altu fără bmw Răspunde

      Mai pe scurt nu mă interesează. Și am făcut câte ceva la viața mea și nu am timp să mă joc de-a adultul cu mașinuțele. Adică nu am timp să fac chestii care nu sunt de folos. Dacă vreau să mă delectez citesc. Rezultatul acestei îndeletniciri sau hobby mai pe înțelesul tău e că pot să mă exprim destul de bine. Nu ca cel pe care îl susții pentru că mie mi-ar fi rușine dacă aș “viola” limba română în halul ăsta. Dar îl înțeleg pe deplin. Jucându-se cu mașinuțele nu a avut timp de prostioare gen text argumentativ sau ceva gramatică. Fiecare cu prioritățile lui. Pe mine nu mă guvernează Sf.€. Noapte bună. Din partea mea discuția e încheiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.