PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Val de nemulțumiri la Policlinica Veche. Pacienții se simt batjocoriți

Val de nemulțumiri pe Facebook, după ce un sătmărean a reclamat că a fost nevoit să efectueze 40 de apeluri la Policlinica Veche pentru a-și face o programare, dar tot nu a reușit. Zeci de sătmăreni au declarat același lucru, spunând că o programare telefonică este aproape imposibil de obținut.

În urma articolului publicat de PortalSM, în care un sătmărean s-a plâns că nu a reușit să facă o programare la Policlinica Veche nici după 40 de apeluri telefonice, oameni din tot județul au reacționat și au spus că au pățit același lucru: ,,Cred că toți sătmărenii care au avut nevoie de o programare la Policlinica Veche au pățit la fel”, a declarat un sătmărean, completat de un altul ,,La policlinică nesimțirea începe de la portarii care se cred mai deștepți decât doctorii”.

Însă comentariile nu se opresc aici. Alte zeci de persoane au reacționat, unii spunând că sunt nevoiți să insiste extrem de mult pentru o programare, pe când alții s-au resemnat.

,,Și mama mea a pățit la fel, a sunat de multe ori și nu răspunde nimeni”, spune o sătmăreancă. O altă persoană a declarat: ,,La fel am pățit și eu săptămâna trecută. Nu am reușit să programez copilul și am plecat la Negrești-Oaș”.

O altă pacientă spune că lucrurile stau așa de foarte mult timp: ,,Situație e vechie, știută de tot județul, dar nu se ia nicio măsură”.