Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Val de nemulțumiri la Policlinica Veche. Pacienții se simt batjocoriți

Val de nemulțumiri pe Facebook, după ce un sătmărean a reclamat că a fost nevoit să efectueze 40 de apeluri la Policlinica Veche pentru a-și face o programare, dar tot nu a reușit. Zeci de sătmăreni au declarat același lucru, spunând că o programare telefonică este aproape imposibil de obținut.

În urma articolului publicat de PortalSM, în care un sătmărean s-a plâns că nu a reușit să facă o programare la Policlinica Veche nici după 40 de apeluri telefonice, oameni din tot județul au reacționat și au spus că au pățit același lucru: ,,Cred că toți sătmărenii care au avut nevoie de o programare la Policlinica Veche au pățit la fel”, a declarat un sătmărean, completat de un altul ,,La policlinică nesimțirea începe de la portarii care se cred mai deștepți decât doctorii”.

Însă comentariile nu se opresc aici. Alte zeci de persoane au reacționat, unii spunând că sunt nevoiți să insiste extrem de mult pentru o programare, pe când alții s-au resemnat.

,,Și mama mea a pățit la fel, a sunat de multe ori și nu răspunde nimeni”, spune o sătmăreancă. O altă persoană a declarat: ,,La fel am pățit și eu săptămâna trecută. Nu am reușit să programez copilul și am plecat la Negrești-Oaș”.

O altă pacientă spune că lucrurile stau așa de foarte mult timp: ,,Situație e vechie, știută de tot județul, dar nu se ia nicio măsură”.

 

 

9 comentarii

  1. s.m. Răspunde

    Hallo,Prefectul Alfater!!! Puteti sa incercati si dvs ca sI Prefect al Jud Satul Mare! Poate la dvs raspunde cineva la telefon!!

  2. diana Răspunde

    Despre asta e vorba in propozitie, de bataia ordinara de joc pentru bolnavi ,spitale pline de covid ( din pix) iar pentru adevaratii bolnavi nu exista loc.RUSINE ACESTUI GUVERN CRIMINAL!!!!!!Ar merita prinsi toti si vaccinati in cap cu toate serurile care mai exista!

    • Isabella Răspunde

      Nu mai fac programari, ca nu mai sunt fonduri, am avut nevoie in mai de fizioterapie, au zis sa ma duc la anu in februarie, poate vor fi. Am platit din bani proprii si peste 10 min a inceput tratamentul.

      • România Răspunde

        … cam așa se fac eroismele. Important e să nu cumva să uiți să plătești taxele pentru asigurări de sănătate ca să aibă ei de unde să împartă unde și cum vor ei. Apoi să nu cumva să crezi că vindecarea pacientului este undeva printre opțiuni!😱🥴😫

    • ... Răspunde

      diano, tu ar trebui sa fi fwtuta in gura cu tot neamul tau de idioti. De ce nu te muti idioato la sosoaca acasa?

      • ... Răspunde

        Am tot răbdat până acum dar ce e mult e mult! Nu vrei totuși să scrii orice comentariu dorește suflețel tău sub pseudonimul tău? Sau se cere prea muit de la tine și furtul e ceva lucru obișnuit la tine?🤔😱🤯🤮😫
        Va vine curând vremea când o să regreți postările astea ale tale oentru că o să-ți dai seama că unii totuși au avut dreptate. Îți doresc să ai nevoie cât mai des de NEserviciile INcompetente ale eroilor lui orște prăjit. Ai rămâne siderat ce la poate piele și în momentul de față în plină pandemie, exact cum visau ei!

  3. diana Răspunde

    @… Sunt si eu erou a lui peste prajit..pe care sosoaca nu-i suporta si altii ca tine.

    • ... Răspunde

      Diano, nu eu am început cu malpraxis dovedit ci colegii tăi. Întrebarea este cum își poate permite asta unul sau una care a depus un anume jurământ și cum are tupeul să mai vrea să practice meseria ba chiar să vrea să fie șef la spital? Toate astea muuult înainte de tot ce se petrece acum. Așa că te rog frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.