Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

Nesimțire la Policlinica Veche. 40 de apeluri pentru o programare!

Nesimțire la Policlinica Veche din municipiul Satu Mare. Un sătmărean reclamă că a fost nevoit să efectueze peste 40 de apeluri la policlinică pentru a-și face o programare, dar tot nu a reușit.

”Ce se întâmplă la policlinică depășește orice imaginație. Nu poți intra în clădire din cauza restricțiilor anti-Covid iar programările se fac telefonic. Am încercat astăzi de peste 40 de ori să sun până mi-a răspuns cineva. A tot sunat telefonul de vreo şapte ori după care mi-a închis. În cele din urmă mi-a răspuns o doamnă pe care am întrebat-o de ce nu răspund la telefon şi îşi bat joc de oameni în acest fel. Femeia mi-a spus că la ei sună oameni din tot judeţul, m-a apostrofat să nu o iau la rost, după care mi-a închis. Tot ce voiam a fost o programare la medic, pe care tot nu am reuşit să o fac”, ne-a relatat sătmăreanul.

12 comentarii

  1. Profesor Răspunde

    Asta se întâmplă frecvent! Cred că e politica managerială de la policlinică, bătaia de joc față de pacienți!

  2. s.m. Răspunde

    NISTE, NESIMTITE, JAVRE!!! Mama a sunat de minimum 50de ori pentru o programare pentru tata si tot nu a reusit sa faca o programare.Nenorocitul ala de telefon tot suna dar nu ridica nimeni. Am crezut ca ma duc si intru peste ele si le sparg telefonul in cap. Cum mama lui dracului este posibil asa ceva? BATETI JOC DE PENSIONARI SI DE OAMENI BOLNAVI CARE AU LUCRAT TOATA VIATA LOR IN CONDITII CRELE DE MUNCA.BATETI JOC DE PARINTII NOSTRII, DE BUNICII NOSTRII. DAR CHIAR NU VA E RUSINE? Nu ai chef sa raspunzi la telefoane? pleaca dracului acasa, mancavar azilu de batrani! Sper ca toti cei care sunt direct raspunzatori pentru aceasta situatie sa vina o zi in care vor suna la ambulanta, politie,pompieri etc si nu va raspunde nimeni la telefonul lor!!!

  3. SorinMatei Răspunde

    Am pățit și eu același lucru dar de 2 ori plus o rudă dea mea la fel,am sunat de peste 20 de ori pana mi-a raspuns,iar dupa ce si-a linistit copilul care plângea,mi-a vorbit urat si mi-a spus ca daca nu se raspunde la telefon nu trebuie sa insist atata însemnând ca este alta prioritate acolo,doamna de acolo care lucreaza este ceea mai nesimțita si needucata fiinta pe care am intalnit-o,este foarte arogantă și vorbeste extrem de flegmatic,având o atitudine de mahala,am preferat din cauza dansei sa renunțăm la tratament,iar doamna doctor al cărei asa zisa “secretara de programări este”ar trebui sa deschida bine ochii și urechile caci dezvăluie orele minime care le lucreaza caci doamnă doctor nu are chef de programul întreg de lucru si aceasta stimată secretara vorbeste fata de pacienți la telefon de cat de libera este ea caci doctorita nu are chef de lucru.deasta nu se răspunde la telefon,ca le este greu sa spuna cand medicii defapt nu se află în programul de munca la clinica,iar pe lângă asta acea secretara cu copii ei mici merge la servici,asa ceva se permite în policlinica veche.Dragi oamenii,cat timp avem asemenea oamenii pe acolo încercați să vă tratati în alte parti!

  4. Un cetatean Răspunde

    Nu este normal ca programarile sa fie facute de doua persoane la doua numere de telefon. Normal ar fi ca fiecare medic, prin asistenta, sa isi faca programarile, asa cum se fac in tarile civilizate. Numai la noi se intampla sa ne chinuim sa obtinem o amarata de programare cu 30-50 de apeluri telefonice. Acum cativa ani ni se promiteau programari on-line. Cand vom avea parte de ele?
    intreb si eu, asa, poate cineva din cei care conduc sanatatea ne ajuta si pe noi, bolnavii, sa ne programam civilizat, ca la permise sau buletine, on-line nu prin telefon!

    • Jetvisky Răspunde

      S-au mai întâmplat și cazuri la Carei că cineva a fost programat la o consultație in 14 martie la ora 12.20 și nu a putut consulta,să revină persoana respectiva.Ce așteptăm?Sa cunoaștem pe ei DIN VEDERE.

  5. Nagasaky Răspunde

    Solicitati punctul de vederea al sefului de policlinica, stimati ziaristi. Cum e posibil asa ceva????

  6. Nagasaky Răspunde

    Solicitati un punct de vedere*. Asa ar fi corect.

  7. Vlad Tepes Răspunde

    ” Eroii in halate albe ” !!!

  8. radical2 Răspunde

    Asta se intampla cand managerii sunt numiti politic, cand banii se dau din pix si nimic nu functioneaza . Iar pe urma sufera cetateanul. Mari manevre politice sunt la mijloc acolo. De aceea nu functioneaza nimic.

  9. ioana Răspunde

    Din pacate medicii sunt putini, bolnavii multi, si pe linga ca sunt putini sunt si ei oameni si obosesc. Pe linga toate acestea sunt plini de bani ,nu mai au nevoie. Nu respecta programul, nu respecta bolnavii….
    Suntem condmnati la suferinta, ignorare, bataie de joc..iar cei care ne conduc sunt…praf! Suntem batuti de soarta…

  10. Gabi Răspunde

    Nu sunt clinici private care lucreaza cu CASA DE ASIGURARI? De la orice clinica privata te suna ei, nu suni tu in disperare !Tupeu si nesimtire ! Astia sunt medici, cadre medicale ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.