PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Mall-ul din Satu Mare, în prima zi cu noile restricții: Aproape gol, verificări la toate intrările

Luni, 25 octombrie a fost prima zi cu noi restricții în țară, într-o nouă încercare de limitare a răspândirii cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19. În ziua în care a intrat în vigoare măsura conform căreia certificatul verde este necesar pentru accesul în centre comerciale, instituții publice, hoteluri și restaurante, mall-ul din Satu Mare a fost aproape gol, în special în a doua parte a zilei.

În după-masa și seara acestei zile, mall-ul din municipiul Satu Mare a fost mai mult gol decât plin. Parcarea, care de obicei e populată de mașini, a fost liberă, iar în interiorul centrului comercial oamenii nu s-au mai înghesuit. Trebuie menționat că la toate intrările în mall s-au făcut verificări, accesul în interior făcându-se doar pe baza certificatului verde.

Vă prezentăm câteva imagini din parcarea și din incinta mall-ului din Satu Mare, realizate astăzi, 25 octombrie, în ziua cu noile restricții:

Unde este necesară prezentarea certificatului verde pentru a putea intra

Începând cu data de 25 octombrie, certificatul verde este necesar pentru accesul în centre comerciale, mall-uri, instituții publice, hoteluri și restaurante. De menționat, este necesară prezentarea certificatului verde pentru a putea intra în supermarketurile care se află în incinta unui centru comercial/mall.

Persoanele care doresc să meargă la mall trebuie fie să fi trecut prin boala COVID-19, fie să se fi vaccinat anti-COVID, iar astfel să fi dobândit certificatul verde. Accesul în centrele comerciale se va face doar pe baza certificatului verde, iar același lucru se întâmplă și cu restaurantele și cu unitățile de cazare.

Persoanele care nu au certificat verde vor putea avea acces în magazinele alimentare, de primă necesitate și în farmaciile cu intrare din stradă.


CITEȘTE ȘI: