PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

ISU Satu Mare face angajări. Se caută 11 subofițeri, dar și bucătari, zugravi sau electricieni

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al județului Satu Mare cu sediul în municipiul Satu Mare str. Fabricii, nr. 35 județul Satu Mare, scoate la concurs în vederea ocupării prin încadrare directă și / sau rechemare în activitate, următoarele 11 posturi de execuție vacante prevăzute pentru a fi încadrate cu subofițeri, astfel:

Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați de ocuparea posturilor, enumerăm:

Candidații trebuie să îndeplinească și criteriile specifice menționate în anunț pentru încadrarea directă/rechemarea în activitate, respectiv condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului.

Cererea de înscriere la concurs (adresată inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al Județului Satu Mare), CV-ul, copia actului de identitate și declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare se transmit COMPLETATE și SCANATE, în volum complet și în integralitatea lor, la una dintre adresele de e-mail ale inspectoratului, resurseumane@isusatumare.ro, în format PDF (ataşamentele trebuie să nu depăşească dimensiunea de 10 Mb).

Documentele transmise, prin e-mail cu numele candidatului, se denumesc în mod corespunzător, în funcție de conținutul acestora (ex. cerere de înscriere, CV, copie CI, etc.).

De asemenea, recrutăm și personal contractual după cum urmează:

Detalii complete se găsesc pe site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș”al județului Satu Mare, www.isusatumare.ro (http://www.isusatumare.ro/cariera.html) Secțiunea Carieră/ Concurs sursă externă.


Sursa: ISU Satu Mare