PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Rambo de Satu Mare! Urmărit de polițiști, pădurari, câini și focuri de armă

Rambo de Satu Mare i-a pus pe jar pe polițiștii din județul Maramureș, duminică, după-amiază. Șoferul, un bărbat din localitatea Vama, județul Satu Mare, ce circula cu un vehicul de teren fără numere de înmatriculare, nu a oprit la semnalele de oprire ale polițiștilor, în județul Maramureș. 

În momentul în care polițiștii i-au făcut semn să oprească, bărbatul a accelerat încercând să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și, potrivit VasileDale.ro, a reușit să treacă inclusiv printr-un filtru instalat de polițiști. Totodată, polițiștii au fost nevoiți să folosceascăi armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehiculului.

Potrivit aceleași surse, după ce a scăpat de barajul poliției, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, și s-a izbit de un copac. Acolo a abandonat mașina și a fugit spre pădure, unde a stat ascuns timp de aproape 5 ore. Polițiștii l-au căutat pe bărbat folosindu-se inclusiv de un câine de urmărire, însă nu au reușit să-l prindă deoarece acesta s-a „îngropat” în frunze.

Într-un final, doi pădurari s-au alăturat polițiștilor, au folosit lunete cu termoviziune, reușind astfel să îl prindă pe bărbat și să îl predea poliției.

Bărbatul se află în aceste momente la audieri.