Ultima actualizare: azi, 12:11

Naţionale

VIDEO. Rambo de Satu Mare! Urmărit de polițiști, pădurari, câini și focuri de armă

Rambo de Satu Mare i-a pus pe jar pe polițiștii din județul Maramureș, duminică, după-amiază. Șoferul, un bărbat din localitatea Vama, județul Satu Mare, ce circula cu un vehicul de teren fără numere de înmatriculare, nu a oprit la semnalele de oprire ale polițiștilor, în județul Maramureș. 

În momentul în care polițiștii i-au făcut semn să oprească, bărbatul a accelerat încercând să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și, potrivit VasileDale.ro, a reușit să treacă inclusiv printr-un filtru instalat de polițiști. Totodată, polițiștii au fost nevoiți să folosceascăi armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehiculului.

Potrivit aceleași surse, după ce a scăpat de barajul poliției, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, și s-a izbit de un copac. Acolo a abandonat mașina și a fugit spre pădure, unde a stat ascuns timp de aproape 5 ore. Polițiștii l-au căutat pe bărbat folosindu-se inclusiv de un câine de urmărire, însă nu au reușit să-l prindă deoarece acesta s-a „îngropat” în frunze.

Într-un final, doi pădurari s-au alăturat polițiștilor, au folosit lunete cu termoviziune, reușind astfel să îl prindă pe bărbat și să îl predea poliției.

Bărbatul se află în aceste momente la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.