PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE. Autospeciala ISU, extrasă cu macaraua din fântâna arteziană din centru

Autospeciala Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ce s-a prăbușit, în această dimineață, în fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare a fost extrasă cu macaraua.

Autospeciala ISU prăbușită în fântână se afla în misiune, fiind solicitată la fața locului după ce fântâna arteziană a cedat sub greutatea unui autovehicul ce transporta tehnică a Instituției Prefectului. Ajunsă în Piața 25 Octombrie, autospeciala s-a prăbușit în momentul în care a ajuns pe suprafața fântânii arteziene, astfel a fost necesară intervenția unei macara pentru a o extrage.

„Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieței 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparținând Ministerului Afacerilor Interne, un microbus al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând.

Ambele echipaje se aflau în misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp.”, transmite Prefectura Satu Mare.

Primăria municipiului Satu Mare transmite faptul că incidentul s-a produs în urma neglijenței celor ce au intrat cu autovehicule în zona respectivă, accesul autovehiculelor fiind interzis.

„Primăria municipiului Satu Mare va recupera prejudiciul creat de la cei care se fac vinovați de incidentul petrecut astăzi în Piața 25 Octombrie și va remedia problema pe cheltuiala acestora. Accesul autovehiculelor în această zonă este interzis, incidentul produs fiind rezultatul neglijenței crase a celor care au intrat cu autovehiculele în această zonă”

PortalSM a transmis LIVE de la fața locului: